تو تلوزیون ما نمیدونم معنی جشن چیه؟! نشون دادن عکس گل و دعوت کردن یک سری خواننده و بازیگر و صحبت از زندگیشون و چند تا فیلم که شبکه های دنیا 24 ساعت پخش میکنن؟؟ این شد عید؟ این شد جشن؟؟؟
تو تعطیلات عید هرچی کانالها را چرخوندم حس عید بهم دست نداد... صبح به صبح که میرم سر کار مسیرم سمت پارک وی هست، دهها اتوبوس سرویس، پر از پرسنل صدا و سیما هستند و در تردد و بی آرتی ها هم اختلال ایجاد میکنن.. از صدا و سیما همینش به ما رسیده.
پاسخ ها
علی
||
۱۸:۱۰ - ۱۳۹۶/۰۱/۱۵
من هم موندم چرا اینها فکر می کنند غیر از خواننده و بازیگر و فوتبالیست هیچ آدم دیگری در کشور وجود ندارد که مردم دوست داشته باشند حرفهاشون و زندگیشون و تجربیاتشون را بشنوند!
تلویزیون ما مشکلات زیادی دارد و متاسفانه برنامه های خیلی بدی هم در این تلویزیون تولید می شوند اما چند برنامه بودند که در این عید به نطرم خوب بودند و کیفیت مناسب داشتند1-خندوانه 2-دورهمی 3-شوخی کردم 4-بوی عیدی
من فقط یه سوال دارم
صداوسیما دقیقا چیکار میکنه که نیاز به 50 هزار کارمند و حقوق بگیر داره؟؟
پاسخ ها
علی
||
۲۰:۲۳ - ۱۳۹۶/۰۱/۱۵
اشتغال زایی ایجاد میکنه. در سال اشتغال! البته برای نورچشمی ها
ناشناس
||
۱۴:۵۱ - ۱۳۹۶/۰۱/۱۶
یک خبر سی ثانیه ای را باید شصت نفر برادر کنترل کنند که تشویش اذهان عمومی نباشه و در اون خبر هرطور شده آمریکا بد باشه و ما (خودشان ) خوب خوب خوب
برای همین کارمند زیاد داره
تا زمانی که پست های مدیریتی را به برادران خودی می دهند از کوزه همان برون تراود که در آن است اتفاقا" این طوری بهتر است . شاید هر چه زودتر فرجی بشود . !!
اصلا هم بحث ماهواره و رقابت با ماهواره نیست، ما که تو خونمون ماهواره هم نداریم برنامه عید تلویزیون رو نگاه نکردیم. (البته به جز خندوانه، دورهمی و فوتبال)
پاسخ ها
ناشناس
||
۲۲:۰۵ - ۱۳۹۶/۰۱/۱۵
یعنی اگر ماهواره نباشه باز هم تلویزیون مشتری نداره و دستگاه خاموشه
نقش همون محدودیات ها و خطوط قرمز مرسوم مورد اشاره خودتان رو دست کم نگیرید. این محدودیت ها فقط به رسانه ملی ما آسیب نزده، به صنعت توریسم ما هم آسیب جدی زده و منجر به این شده که سالانه صد ها هزار ایرانی ملیون ها دلار رو رو از کشور خارج کنند بروند به همسایگانی چون ترکیه و امارات متحده تا برای چند روز هم که شده از قید و بند همین محدودیت ها رها شوند. فقط یک لحظه فکر کنید چرا نباید کیش و شمال خودمان قطب گردشگری باشند و دبی و آنتالیا هستند؟؟؟!!! سالانه چند میلیارد دلار ضرر میکنیم سر این خطوط قرمز مرسوم؟؟
پاسخ ها
علی
||
۲۰:۲۶ - ۱۳۹۶/۰۱/۱۵
به نظر من خطوط قرمز زیاد مطرح نیست هرجای دنیا خطوط قرمز خودشون دارن.مشکل اینه که هیچکس سرجای خودش نیست البته به جز مهران مدیری
ناشناس
||
۲۰:۵۴ - ۱۳۹۶/۰۱/۱۵
در آمد از توریسم مانند ترکیه و امارات از آتش جهنم بدتر است همان بهتر که ایران از این درآمدها نداشته باشد