ایران خطه شیران غران ما کردها تا قطره اخر خونمون از ایران دفاع میکنیم سگ کی باشه داعش
پسر لک
|
|
۰۱:۰۸ - ۱۳۹۶/۰۱/۰۹
1
1
پاسخ
واقعا ترسیدیم داعشی های کثیف،مثل اینکه هنوز نام لکستان به گوشتون نخورده.اگه دیگر اقوام ایرانی هم نباشند وای که اگر آقا حکم جهادم دهد.
مصطفی
|
|
۰۹:۱۱ - ۱۳۹۶/۰۱/۰۹
7
6
پاسخ
به همه دوستان اعلام میکنم اگر این شیاطین پاشون به ایران رسید که نمیرسه به ناموس وطن قسم فقط با 20 نفر از شهر زابل قضیه رو جمع میکنم هیچکس دیگه خودشو به زحمت نندازه ،به قران قسم بدجور منتظر این هرزه ها هستیم
پاسخ ها
محمد
||
۰۴:۱۴ - ۱۳۹۶/۰۱/۱۳
خداون جوگیران را به راه راست هدایت کند، با 20 نفر از زابل کلک همشونو می کنی؟ لابد با گوشی موبایلت یا از پشت کامپیوترت!
یک اقلیت ایرانی
|
|
۱۰:۴۳ - ۱۳۹۶/۰۱/۰۹
1
0
پاسخ
بنده یک اقلیت هستم و در حال تحقیق از جمیع ادیان می باشم شما دوستان ایرانی ام مطمئن باشید که درسال 96 با انتخاب یک رئیس جمهور جدید، قوی و درد مردم را کشیده با قدرت بیش از پیش در منطقه و تمام جهان، با عزت و اقتدار و شکوه و عظمت و در شاءن جوانان دلیر ایران زمین ظاهر خواهیم شد . تا کسی جراء ت نکند این چنین یاوه سرایی کند .
آن چنان ترسی (در خواب و بیداری ) به جان دشمنان بیندازیم که با کوچکترین نابخردیشان انگشت حسرت بگزند . دیگر ما جوانان غیرتمند نخواهیم گذاشت ، سایه شوم استکبار و ایادی پلیدش بر کشور عزیزمان بیفتد .
ناشناس
|
|
۱۲:۱۱ - ۱۳۹۶/۰۱/۰۹
2
0
پاسخ
من حاضرم با چندتا از بچه محلام از ورامین بریم داعشو کنترات برداریم.قول میدم سه روزه سر هموشونو تحویل بدیم
ناشناس
|
|
۱۹:۲۷ - ۱۳۹۶/۰۱/۱۰
1
0
پاسخ
زهی خیال خام.............
یا سیده زینب
|
|
۱۸:۱۱ - ۱۳۹۶/۰۱/۱۲
1
0
پاسخ
سلام علیکم امیدوارم تمام شان ب جهنم جایگاه ابدی.شان بروند برای سلامتی مدافعان حرم حضرت بی بی التماس دعا
ایمان طیرانی
|
|
۲۱:۱۹ - ۱۳۹۶/۰۱/۱۸
0
0
پاسخ
من این فیلم رو توی یوتیوب دیدم اما دانلود نکردم حالا هرچی میگردم پیدا نمیکنم تو هیچ سایتی.کسی نمیدونه چجوری میشه و از کجا دانلود کنم؟