تازه این که خوبه، دستگاه های پارازیت انداز روی ماهواره که بازم چند روزی که راه افتاده باعث سرطان و عقب افتادگی جنین در رحم مارد می شه.
ناشناس
|
|
۱۲:۳۰ - ۱۳۸۸/۰۷/۱۲
0
1
پاسخ
ايكاش كمي هم از مضرات انتن هاي جديدي كه براي اختلال در امواج ماهواره راه اندازي شده ، آگاهي داده مي شد.
ناشناس
|
|
۱۲:۳۳ - ۱۳۸۸/۰۷/۱۲
0
2
پاسخ
چرا در مورد امواج افقی با توان بسیار بالا که جهت ایجاد اختلال در دریافت امواج شبکه های ماهواره ای استفاده می شوند جیزی نمی گوپید؟ زیان حاصل از امواج ذکر شده به مراتب بیشتر ار آنتن های موبایل است. دکل های موبایل در هزاران ناحیه شهری در سراسر جهان عملیاتی می باشند و چنین عوارضی گزارش نشده است.
ناشناس
|
|
۱۲:۳۴ - ۱۳۸۸/۰۷/۱۲
0
2
پاسخ
مطمئن هستید که مشکل از دکلهای مخابراتی است، فکر نمیکنید که امواجی که برای ایجاد پارازیت روی شبکه های ماهواره ای تولید میشود موجب این مشکل نیست؟
ناشناس
|
|
۱۲:۳۸ - ۱۳۸۸/۰۷/۱۲
0
1
پاسخ
اميدوارم يك گزارش هم در مورد خطرات پارازيت هايي كا بر روي كانالهاي ماهواره اي انداخته ميشود نيز تهيه نماييد.
ناشناس
|
|
۱۲:۴۱ - ۱۳۸۸/۰۷/۱۲
0
1
پاسخ
واقعا که چند وقته به گوش می رسه برای مقابله با ماهواره بیشتر از پیش بیشترشم کردن یدفعه با بمب ماهوارها رو بزنید تا کسی به اطلاعات ازاد دسترسی نداشته باشه
ناشناس
|
|
۱۲:۴۴ - ۱۳۸۸/۰۷/۱۲
0
1
پاسخ
اگه شرف و انسانيت و شجاعت داريد در مورد آنتن هاي high power مخصوص پارازيت براي امواج ماهواره اي تلوزيون هاي بيگانه و مضرات و خطرات آن بر روي خون و مغز تهراني ها هم مطلب بگذاريد.تورو خدا بگين كه تهران داره ميشه مايكرو ويو ...هرچند عواقب آن احتمالا فيلترينگ و تخته شدن در سايتتونه.
ناشناس
|
|
۱۲:۴۵ - ۱۳۸۸/۰۷/۱۲
0
1
پاسخ
دکلهای ارسال پارازیت مضرتر هست یا دکلهای bts؟
ناشناس
|
|
۱۲:۴۵ - ۱۳۸۸/۰۷/۱۲
0
1
پاسخ
لطفا کمی هم راجع به دستگاههائی که نویز روی امواج ماهواره می فرستند هم بنویسید. ظاهرا به شدت در تهران استفاده می شود و اثرات بسیار زیان باری روی بدن دارد.
ناشناس
|
|
۱۲:۴۷ - ۱۳۸۸/۰۷/۱۲
0
0
پاسخ
اگر ترک سل می آمد می دانستید که اصلا نیاز به دکل نیست باید عقب مانده بمانیم