ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۳۶ - ۱۳۸۸/۰۷/۱۲
درود بر سایت تابناک، به خاطر حس وطن پرستی و شرافت خبرنگاریتان. سلام مارا به این خبرنگار برسانید. تا وقتی امثال شما را داشته باشیم کسی نمی تواند منزلت ایران عزیزمان را خدشه دار کند. تو را ای کهن بوم و بر دوست دارم.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۳۷ - ۱۳۸۸/۰۷/۱۲
اینقدر دروغ گفتیم که یادگرفتیم به خودمان هم دروغ بگوییم
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۵۰ - ۱۳۸۸/۰۷/۱۲
به نظر من بر خلاف گفته تابناک، مردم کشورهای عربی به ایران و مردم ایران علاقه خاصی دارند و روز به روز به این تعلق و دوستی افزوده می شود کاش یک نظرسنجی در این خصوص در کشورهای عربی انجام می شد تا این نکته برای خیلی از دوستان داخل کشور روشن شود.
ناشناس
|
United States
|
۱۴:۵۸ - ۱۳۸۸/۰۷/۱۲
سایت شما بزرگترین نماد عرب ستیزی در دنیا حتی بزرکتر از مجسمهای بغداد چون مجسمهای که در بارش نوشتی ادمهای کم می بینند ویا معنیش می دانند ولی شما با مقالها واخبار که منتشر می کنید نشانه بارز نژاد پرستی به شما می گویم که خیلی پرتی منظورم از اسلام که نه عرب مشناسه نه فارس فقط وفقط تقوی ,... چیزی به عاملان تفرقه در سایت بگوئید.