با سلام و خسته نباشيد، ابتدا آرزوى سلامتى عاجل براى اين كوچولو و تمام بيماران را دارم ، دوستان متاسفانه مشكل اصلى به نظر من در مدرك گرا شدن جامعه است، زمانى كنكور براى سنجش بار علمى دانش آموز بود نه محلى براى محك زدن سيستم هاى تست زنى، زمانى دانشجو مجبور به مطالعه كتب مرجع بود نه مانند اكنون كه دانشجو صرفا به مطالعه جزوه ميپردازه
بسم تعالی
معلومه یکی از مشکلات روزمره مردم هزینه های سنگین درمان و قصور و همچنین قصور و کوتاهی پزشکان در درمان مؤثر بیماران در یک کلام اکثر پزشکان مطب رو با تجارت خونه اشتباه گرفتن . چه پول های باد آورده که نمیگیرند و وارد ساخت و ساز و سفر و گردششون نمیکنند .
اجبار به زایمانهای طبیعی در بسیاری از موارد باعث خفگی و مرگ بسیاری از نوزادان در رحم میشه فقط اون بدبختی که حامل اون فرزنده و پدرش میفهمند چه عذاب سختیه . تو روح سیستم خدمات درمانی ایرانی که به تجارت خونه بیشتر شبیه .
تا میری پیش دکتر همینکه میگی فلان جام درد میکنه میگه باید عمل شی. وزارت بهداشت بجای اینکه پول مفت به این پزشکان بده و با پشتوانه های بیمه به نام مردم جیب این اکثرا خناثان رو پر کنه بیشتربه فکر رفاه حال بیماران باشه.
من برای عمل آب مروارید به پزشک مراجعه کردم.پزشک مربوطه چشم مراعمل کردنذ ولنزگذاشتند.بعدازعمل چشم من نمیدید.پزشک درحالیکه چشم لنزداشت باعینک کمی دیدبه چشم برگرداندند.ودرجواب اینکه چرااینگنه شدودیدچشم چه شد.جوابی ندادند.من به سازمان نظام پزشکی شکایت کردم.گفاند 150هزارتوملن بریزبه حساب .ریختم جواب دادندقصوری متوجه پزشک نیست .اعتراض کردم.گفتند 150 هزارتومان بریزبه حساب.من دیدم برای من کیسه دوخته اند.خودم به بیمارستان فرابی رفتم وجریان را گفتم وموردمعاینه قرارگرفتم.جواب معاینه این بودکه اصلا قرنیه چشم خراب بوده که بایدمعالجه میشده.....شکایت من همچنان برقرارهست البته چون نظام پزشکی ازپزشکان حمایت میکند.نه ازمریضان نتیجه ای نگرفتم وهمچنان چشمم راازدست داده ام.....
این خود مردم هستند که آب در آسیاب این پزشکان می ریزند، هر تغییری در جامعه و هر بهبود و هر فسادی با دست مردم انجام میشه. مردم خودشون از پزشک خدا ساخته اند و طبیعی است که آنها هم خدایی بکنند. مگر در مطب بیمار رو 20 تا 20 تا ویزیت می کنن؟ مگه پزشک ساعت 3 نصفه شب بیمار ویزیت می کنه که دست آخر اداره اماکن بیاد و مطب رو پلمپ بکنه؟!! این گونه موارد نشون میده هدف از پزشکی در ایران تجارته نه طبابت.