مردم آمریکا همانهایی هستند که علیه ترامپ تظاهرات میکنن و با مردم دنیا همدردی میکنن ما هم باید نشان دهیم که از اخلاق پیغمبر اسلام تبعیت میکنیم و بزرگوارانه با ملت آمریکا برخورد میکنیم . مطمئنا اینگونه بیشتر در قلب مردم نفوذ میکنیم
چرا عاقل کند کاری که باز آرد پشیمانی .... مجبورید خودتون را خراب کنید . بدون فکر ورود کشتیگیرها را ممنوع کردید دیدید روسیه اعلام آمادگی کرد ، میزبانی را از دست می دید ، وجهه بین المللی تون خراب می شه گفتید ... کردیم ؟؟؟
تحریم ها را رئیسجمهور آمریکا اعمال کرده و قاضی فدرال اون حکم را تعلیق کرد، که کار خوبی هم بود، اما تعلیق، نه اینکه ابطال، خود ترامپ هم گفته این رای را از طریق قانونی ابطال میکنه و بنابراین، از نظر دولت آمریکا، باز هم میگم، دولت آمریکا، ایرانیها اجازه ی ورود به آمریکا را ندارند، من با ورود آمریکایی ها به کشور کاملا موافقم، اما چون بی احترامی از طرف دولت آمریکا صورت گرفته بود، به نظر من بهتر بود تا رفع کامل تعلیق از طرف خود دولت آمریکا، منع ورود پابرجا میموند.
امیدوارم مردم پهلوان پرور و جوانمرد وبخصوص مهمان نواز کرمانشاهی به نمایندگی از تمام ایرانیان درسی از تمدن بزرگ ایرانی را به جهانیان نمایش دهند و باعث سر بلندی ایران عزیز شوند
بنظر من ایران این کار رو که کشتی گیرها رو راه نده اصلا انجام نمی داد و از اولش می خواست کاری کنه که این موضوع بزرگ شه و بعد راهشون بده تا بهره برداری تبلیغاتی بکنه از این موضوع (چه قاضی رای میداد و چه نمی داد) البته این کار هم سیاست درستی بود!!
بارها مسئولین مطرح کرده اند که ورزش از سیاست باید جدا باشد . موقع عمل چنین چیزی توقع می رفت لیکن اشتباه دیگران را باز ما تکرار کردیم . (تا کی باید تاوان اشتباه بعضی را یک ملت بدهد ؟؟؟؟)