به نظر من ما نبايد فرهنگ غني و كهن خود را نديد بگيريم و مثل اين ترامپ ديوانه عمل كنيم .
بايد با همه مهربون باشيم مثل مولايمان علي (ع)
کامبیز
|
|
۱۱:۵۶ - ۱۳۹۵/۱۱/۱۱
3
8
پاسخ
سلام .اگر موضع گیری های این اقا همینطور ادامه پیدا کند وشاهد اعتراضات داخلی وخارجی به ایشان باشیم ودامنه ان به سناتور های ایالات مختلف هم برسد ، که رسیده وخیلی مسائل دیگر .... نیازی به هیچ اقدامی نیست ،ایشان به سرنوشت جان اف کندی دچار خواهد شد .کمی صبر کنید .
علی
|
|
۱۱:۵۶ - ۱۳۹۵/۱۱/۱۱
1
10
پاسخ
ترامپ یک نادان هست و مقابله به مثل هم ما رو شبیه ترامپ می کنه.
شاید در آینده اقدامات جنون وار دیگری از وی شاهد باشیم که حتی قابل مقابله به مثل از طرف ما نباشد. بهتر است در برابر اولین اقدامش هم حکیمانه رفتار کنیم.
اقدام او علیه مردم است نه دولت ایران . شهروندان آمریکایی نقشی در این تصمیم بطور مستقیم نداشته اند که ما آنها را مجازات کنیم.
تا وقتی از نظر اقتصادی خودمان را قوی نکنیم ابزار زیادی برای فشار به یک ابرقدرت نداریم.
ناشناس
|
|
۱۱:۵۶ - ۱۳۹۵/۱۱/۱۱
10
10
پاسخ
وقتی سوار مترو شدم و دیدم بچه های ریز افغانی دسته ای با ظاهر کثیف و نامرتب بعد از یک روز گدایی سر چهاررها دارن با هم برمیگردن خونه و ایستگاه دروازه دولت خط عوض کردن و صحنه عجیب و رقت بازی رو بوجود آورده بودن فکر کردم ترامپ کار خوبی میکنه.
ناشناس
|
|
۱۱:۵۸ - ۱۳۹۵/۱۱/۱۱
3
21
پاسخ
چهار دیوار اختیاری
آفا کشور خودشه
یعنی اختیار خونه و زندگی خودش هم نداره؟
علی
|
|
۱۱:۵۹ - ۱۳۹۵/۱۱/۱۱
0
9
پاسخ
شخص بی ادب با بی ادبی متقابل تنبیه نمیشه
باید با رفتار تبلیغاتی که با کشتی گیران آنها انجام می دهیم خیلی شرمنده شون کنیم تا بدانند تروریست واقعی کیه و مسلمان کیست
بهادر
|
|
۱۱:۵۹ - ۱۳۹۵/۱۱/۱۱
9
6
پاسخ
بهترین پاسخ نخریدن اجناس امریکایی
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۷:۴۴ - ۱۳۹۵/۱۱/۱۱
مثلا هواپیما نخریم
ناشناس
|
|
۱۲:۰۰ - ۱۳۹۵/۱۱/۱۱
5
6
پاسخ
اقدام برعکس:
یعنی کل امریکایی ها رو که اینجا هستتند را نگه داریم و نگذاریم برند.
kia
|
|
۱۲:۰۱ - ۱۳۹۵/۱۱/۱۱
4
5
پاسخ
جواب بدی را با نیکی دادن درست است. هر چند طرف مقابل دیوانه است ما که دیوانه نیستیم
يوسف
|
|
۱۲:۰۳ - ۱۳۹۵/۱۱/۱۱
14
3
پاسخ
ما ملت هستيم با پيشينه و تمدن هزاران ساله و اميخته با اخلاق اسلام كه از هر نظر وظيفه مون رو سنگين تر مي كنه ! ما مثل اونهايي كه تا ٤٠ سال پيش برداري مي كردن نيستيم ! ما بايد برعكس ازشون با محبت و ارامش برخورد كنيم تا متوجه بزرگي ما بشن ! ولي در مقابل تجاوز هر بيگانه اي مطمئنا هر كدوممون مثل شير مي ايستيم!
بايد با همه مهربون باشيم مثل مولايمان علي (ع)