اونایی که میان توی مسیر امدادرسانی می ایستن یا با توقف ماشیناشون ترافیک ایجاد می کنن، هم خودشون جونشون درخطره و هم بقیه. آیا آسیبی که این افراد میبینن جای دلسوزی داره؟
نیرو آتش نشانی نمی توانست به تنهایی و با این امکانات آتش را مهار کند،دریغ از کمک رسانی دولت که باید به موقع عمل میکرد،خانواده های این قشر کار پر خطر را عزا دار نمیکرد،واقعا با ایثار به شهادت رسیدند "روحشان شاد"،"یادشان گرامی"
سلام
قبل از انقلاب وقتی نوجوان بودم . پدرم یک دوست اهل پاکستان داشت که در ایران کار و زندگی کرد . روزی پدرم از دوست پاکستانی سوال کرد : نظرت و قضاوتت راجع به مردم ایران چیه ؟ جواب اوم مرد پاکستانی جالب بود . گفت : مردم هر کشور در شرایط جنگ اصل و باطن خودشون را نشان میدن و چون در ایران جنگ نشده پس من نمیتونم نظر بدم و قضاوت کنم
جواب جالبی بود . حالا فکر میکنم ادعاهای ما راجع به مدیریت شهری و نظارت و پیشرفت و مدیریت بحران را فقط میتوان در چنین شرایطی قضاوت کرد .
این ساختمان اصلا فرسوده نبود بلکه سازه فلزی کاملا اصولی ساخته شده بود تنها علت ریزش اینه گرمای طولانی باعث نرم شدن سازه تو طبقات پایینتر شده بود که در اثر وزن طبقات بالا ساختمان فرو ریخت
واقعا کجای دنیا یک ساختمان 60 ساله چندین طبقه با اون اوضای داغون کاربری تجاری داره؟کجای دنیا اجازه میدن یک ساختمان چندین طبقه بدون سیستم اطفاء و اعلام حریق پا برجا باشه؟
هر کشور دیگه ای بود الان حداقل شهردار استعفا میداد.
مسئول مرگ اون همه آدم مشخصه.