کیفیت و طعم شوکولات ایرانی بسیار بالاست .
لطفا نظر متخصصین رو هم بزنید
شاید تابناک کمی هم به عنوان حامی تولید ملی به نظر بیاید
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۰:۱۳ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۷
شوکولات ایرانی میخوری هنوز به معده نرسیده از دهانت شروع به سوزش میکنه تا به معده برسه.بماند که طعم خاک رس میدن..نوتلا بخور تا متوجه بشی طعم واقعی شکلات صبحانه یعنی چی و سلامتی کدوم قابل استنادتر.
به نظر مشکل سرطان شمایید.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ناشناس
|
|
۱۷:۵۱ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۵
0
3
پاسخ
به نظر شما پارازیت سرطان زا نیست ؟
البته که نوتلا برای برخی آقایان بهره اقتصادی نداره و ضرر داره !
ولی پارازیت چون برای عدم آگاهی مردم مناسب است ضرر ندارد !
مریخ
|
|
۱۸:۲۴ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۵
0
1
پاسخ
میشه با روغن پالم نیمرو درست کرد خوشمزه میشه تابی سرطانم کجابود
ایران
|
|
۲۰:۲۲ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۵
0
1
پاسخ
احتمالا سهام دارش اسراعیلی است پس سرطانی است دانش هم شده بازیچه .
ناشناس
|
|
۲۱:۲۲ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۵
0
3
پاسخ
چطور پالم برای نوتلا سرطانزاست اما برای لبنیات ما به گفته وزیر مجازه؟