من کاری به اینکه چی گفتی و به کی برخورده و ... ندارم. هر چند برام میزان قدرتی که داری خیلی جالبه. چون تو مملکتی که احزاب کارگری نمی تونند در روز کارگر یه راهپیمایی ساده برگزار کنند یا برای حقوق کارگران، بیانیه بدن، تو خیلی راحت از تربونی مثل تلویزیون استفاده می کنی و هر چی دلت میخواد میگی (به خاطر نام ردن از طبقه مظلوم پرولتاریا، احتمالا تابناک سانسورم می کنه)
ولی میخوام به اطلاعت برسونم در پایین بردن سطح ادب و نزاکت عمومی نقش خیلی پررنگی داشتی. با چیزهایی که در سریال های طنزت نمایش دادی تا مردم رو بخندونی و پولی به جیب بزنی (مثل اخ و تف کردن دائمی کارکترها پیش روی همدیگه!)
همین الانم به چه دلیل انقدر راحت میگی بتمرگ؟؟؟؟
کی به تو انقدر جرأت و جسارت داده نمی دونم
مخصوصا که در یک آیتم طنز این حرف رو نزدی
در یک مونولوگ رو به دوربین عامه مردم رو مخاطب قرار دادی و میگی بتمرگ...
بی ادبی بامزگی نیست.
آقایی مدیری شما که نمی توانی فضایی جامع را بسنجی و حرفی بزنی که برداشت نادرستی توسط قالب بینندگان نداشته باشد، مجبور نیستی بیایی وقت ملت را با از بین بردن پول بیت المال بگیری و فضایی جامع را هم متشنج بکنی بعد بیافتی به ..... آنتن تلویزیون را رها کن و بتمرگ در خانه ات!