این کار که نهایت نابخردی و از سر احساسات و هیجان است،
انصاری
|
|
۲۰:۲۷ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۲
7
3
پاسخ
این پدرسوخته ها را شناسایی کنید و محاکمه.
تجزیه طلب یا تفرقه انگیز ببینم پدرش را در خواهیم آورد.
سروش
|
|
۲۰:۲۷ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۲
4
1
پاسخ
جای تعجب است با اینکه شناسایی این افراد کار سختی نیست دستگاه های مسئول در این مورد کاری نمی کنند که همین بی توجهی و چشم پوشی کردن سبب گستاخ تر شدن این افراد شده است، وقتی این افراد خود را ایرانی نمی دانند و علیه ایران شعار می دهند حداقل باید تابعیت ایرانیشان لغو و از کشور اخراج شوند
ناشناس
|
|
۲۰:۴۳ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۲
3
0
پاسخ
اینهمه سال در روزهای روشن نه فقط به ( اذریها )اهانت، تبعیض ، سلب فرهنگ واداب ، اگانه یا نااگاهانه صورت گرفته . حالا وظیفه وزارت فرهنگ وارشاد که پاسخگو باشد.
ناشناس
|
|
۲۰:۵۳ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۲
5
2
پاسخ
باید تک تک این افراد شناسایی بشن و دلایل بررسی بشه و برخورد مناسب انجام بشه. اقدام فوری لازمه
ناشناس
|
|
۲۱:۰۲ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۲
3
1
پاسخ
حتی ترکیه هم از زور بی هویتی خودشو ترک میخواند. والا کدام تاریخ نگاریست که نداند قوم هیتیت که اینروزها تمدن آنها از زیر خاک درآمده به اروپاییها نزدیکترند تا هون ها و ترکان غز و سلجوقی که بعد از اسلام ترکیه را مال خود کردند و خاستگاهشان آسیای میانه بود. ترکهای ایران بروند مطالعه کنند ببینند جز این نیست که اینان از قدیم در ایران می زیستند بنابراین ایرانیند. ماهم تغییر زبان آنها را به حساب کم لطفی آنان به زبان مادری نمی دانیم بلکه بازی روزگار و ورود خزنده ترکان غز و نوادگان چنگیز که در روزگار آشفتگی ایران به تمام مناطق کشور از جنوب وشمال و شرق نفوذ کردند و سپس با زور زبان مردم محلی را دگرگون ساختند را موجب استیلای این زبان میدانیم. قزیب 900 سال حکومت ترکان آسیای میانه در ایران حتی آنها را به این آب و خاک علاقمند و وفادار کرد. اما در کمال تاسف هموطنانی که خون وپوست وگوشتشان از همین خاک است ندای بیگانگی سرداده اند.
ارش
|
|
۲۱:۰۲ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۲
5
1
پاسخ
حيف كه نمينوسيد ولي بايد وطن فروشان رو يكي يكي از بين برد
ناشناس
|
|
۲۱:۱۴ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۲
6
0
پاسخ
با سلام و درود بر شرف آذربایجانیها
متاسفانه برخی از دولتمر دان خودشان در رای جمع کردن و گروکشی های سیاسی این ها را فعال کردند. و حال چرا هیچ اقدامی برای شناسایی این افراد و تادیب آنها نمی کنید. باید حنما بحران درست بشه وبرادر کشی شروع بشه تا اقدام کنید. تا دیر نشده با بررسی همین آی پی ها وسایت هایشان قابل شناسایی اند. از بیت اامال ایران می خورند و از اردوغان می گویند خوب ااست چند روزی تشریف ببرند تا بفهمند اردوغان از آنها به جز بیگاری نخواهد خواست.
ناشناس
|
|
۲۱:۲۱ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۲
1
1
پاسخ
تابناك فهميده يا نفهميده يه چيزي رو خوب گفتي بحث قوميت رأي مياره و واقعا هم رأي مياره