امیدوارم زمانی که این اقا تو زندان مشغول تباه کردن جوانیشه فیلم عروسی این دانشجو براش پخش بشه تا براش درس عبرتی باشه.
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۴:۳۳ - ۱۳۹۵/۰۹/۰۷
شما چه دل خجسته ای داری که خیال می کنی او را به زندان می فرستند. مجرمان و متجاوزان خطرناک تر از این آقا دارن راست راست در جامعه برای خودشان جولان می دهند کسی عین خیالش نیست؟؟؟!!!!
موسی صدیقی
|
|
۰۹:۲۹ - ۱۳۹۵/۰۹/۰۶
18
0
پاسخ
این به خاطر ماهواره و تاثیر فرهنگ غرب از طریق دنیای مجازی است.
ناشناس
|
|
۱۰:۰۷ - ۱۳۹۵/۰۹/۰۶
0
7
پاسخ
در خبر امده که این اقا به خانم 21 ساله از دانشجویان این دانشکده به مدت 1 سال علاقمند بوده و قصد ازدواج با وی را داشته است.
چطوری میشه ؟ یکسال کجا ؛ چطوری ؟ چه جوری ؟
ظاهرا وقتی هم وارد شده کسی احساس نااشنائی نکرده که عکس العملی نشان بده , نه استاده ؛ نه دانشجو ها ؛ و نه خود این خانم . بعد طرف رسیده بلای سر این بنده خدا و یک کار کاملا احمقانه و احساسی انجام داده .
بابا جان اگه کمی فکر میکردی میتونستی بفهمی که روی کره زمین جداقل 7 میلیار ادم زندگی میکنه که اگر یک سوم اینها جنس محالف باشند که در بیشتر هم هست خوب شانس تو برای انتخاب و پیدا کردن یک نفر برای زندگی خیلی زیاده بابا جان.
نکنید با خودتان جنگ نکنید
شهروند
|
|
۱۰:۱۸ - ۱۳۹۵/۰۹/۰۶
2
10
پاسخ
دختر و پسر نداره همه وحشی شدن چون یادگرفتن بازور میشه هرکاری کرد. یه دختره عاشقه پسر همکارم شده بود برادراشو فرستاده بود پسره رو تهدید کردن اگه خواهرمونو نگیری ناکارت می کنیم.بیچاره همکارم کلا انتقالی گرفت رفت کرج
ali
|
|
۱۱:۰۰ - ۱۳۹۵/۰۹/۰۶
0
6
پاسخ
این چه خوش بینی است که بمحض تمایل به یک دختر عنان عقل را باید از دست داد . همه را همراه با خود.
علاقه جنابعالی به این دختر هر چقدر هم باشد به بیش از علاقه والدینش به او نخواهد رسید.
صلاحیت تشکیل خانواده منحصر به علاقه نیست که این علاقه را هم صد های دیگر ممکن است نسبت به یک فرد پیدا نمایند .
علت تامه به قبول این وصلت ، مصلحتی است که خانواده تشخیص میدهد . شاید هم اشتباه کنند . خب جواب و عکس العمل به یک اشتباه پاسخش اینست . ضاهرا اشتباه هم نکرده اند . چون فکر و ذکر کوته جنابعالی را در همین مرحله خوانده اند .
آن سر کوفتی که همه و این روزها به والدین میزنند که چرا در این موضوع به این مهمی ساده انگاری نمودید.
توصیه به تسهیل امر ازدواج - مرتبط به این مرحله نیست . مرتبط به بعد از توافق و تشخیص نهائی مصلحت است .
مقامات قضائی هم باید . با این حرکت ناشایست که ممکن است در آتی نیز و به شکل دیگری توسط این فرد روی دهد در نظر بگیرند . و آینده این دختر و خانواده را تضمین کنند .
اگر قرار باشد هر روز یکی و به همین سادگی پرونده ای به پرونده دستگاه قضا اضافه نماید . از این منظر هم جای تعمق دارد .
ناشناس
|
|
۱۱:۰۲ - ۱۳۹۵/۰۹/۰۶
0
8
پاسخ
چرا يه سري إز خبرها رو فقط ميشه تو سايتها خوند ؟ !!!!!!!
وإلا جنگل هم قانون داره اما مملكت ما نداره . خوب نميخوان دختر بدن مگه به زور ميشه ؟
ناشناس
|
|
۱۲:۲۰ - ۱۳۹۵/۰۹/۰۶
12
10
پاسخ
اثرات برجامه
ناشناس
|
|
۱۳:۳۰ - ۱۳۹۵/۰۹/۰۶
2
9
پاسخ
این نتیجه خوشونتی است که طی سالیان دراز به جامعه تزریق شده و کماکان ادامه دارد