لطفا دوستان در اعلام نظر در زمينه سياست خارجي از احساسات بپرهيزند و بر عقل گراي بيافزايند تعداد كشور هاي اطراف درياي خزر امروز به عدد پنج رسيده است اگر چهار كشور به توافق برسند از ساحل خود تا به ميزاني از دريا ميتوانند اعمال حاكميت كنند سهم كشور پنجم اجباري خواهد بود.
ناشناس
|
|
۱۶:۱۸ - ۱۳۸۸/۰۶/۱۹
0
0
پاسخ
حتما وازرت خارجه به نصیحت بردارانه تابناک گوش می کند.!!!!!!!!!!!
ناشناس
|
|
۱۶:۱۸ - ۱۳۸۸/۰۶/۱۹
0
0
پاسخ
این کارا واسه چیه دیگه زیر آبهای خزر رو که دادیم به روسیه روشم بدید بره دیگه ما الان تو حیات خلوت امریکا هستیم دیگه نیازی به خزر نداریم
ناشناس
|
|
۱۶:۲۹ - ۱۳۸۸/۰۶/۱۹
0
0
پاسخ
فكر كنم اين كاهش درصد حقوق ما از درياي خزر زمان دولت آقاي خاتمي بود .
ذهن ما ايرانيا چقدر ضعيفه . لطفا چاپ كنيد
ناشناس
|
|
۱۶:۴۴ - ۱۳۸۸/۰۶/۱۹
0
0
پاسخ
نام دریای مازندران در شاهنامه و بسیاری از منابع تاریخی آمده است. این دریا زمانی دریای مازندران نامیده می شده است که هیچکدام از کشورهای فعلی حوزه آن وجود خارجی نداشته اند. بنابر این نسبت به اسم این دریا هیچگونه شکی نداشته باشید.
متاسفانه مشکل در اینجاست که آموزش و پرورش اطلاعات درست تاریخی به فرزندان این ملت نمی دهد وگرنه چرا باید در بین نظر دهندگان، عده ای حرفها و دروغهای بیگانگان را راجع به هویت سرزمینی ما تکرار کنند؟
ناشناس
|
|
۱۶:۴۵ - ۱۳۸۸/۰۶/۱۹
0
0
پاسخ
نام درست این دریا همان مازاندران است طبق اسناد تاریخی
ناشناس
|
|
۱۶:۵۹ - ۱۳۸۸/۰۶/۱۹
0
0
پاسخ
خطاب به دوستانی که میگند اسم این دریا در ذهنشان دریای خزر است...: اسم ایرانی این دریا کاسپین یا مازندران است و خزر نام روسی است که به اشتباه در ذهن شما جا داده اند!
ناشناس
|
|
۱۷:۰۰ - ۱۳۸۸/۰۶/۱۹
0
0
پاسخ
بله دیگه وقتی المان و فرانسه رو هم ردیف امریکا وانگلیس میدونیم.کشورهایی که حد اعقل اندازه روسیه به ما ضرر نزدن و دست برادری به روسیه ای میدیم که عامل اصلی کاهش قلمرو ایرانه باید بعد از خزر هم منتظر جداسازی جزایر سگانه وتقدیم انها به برادرای دینیمون در امارات باشیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ناشناس
|
|
۱۷:۰۳ - ۱۳۸۸/۰۶/۱۹
0
0
پاسخ
رواج امروزی نام دریای خزر به طور کلی به زمان اشغالگری روسها در دوره قاجاریه و کوتاه سازی دست ایرانیان از این دریا برمی گردد. قابل توجه کاربران محترم!