ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۶:۲۵ - ۱۳۹۵/۰۷/۲۲
تورم های دولتی اقتصاد کشور را در هم می شکند و مردم فقیرتر می شوند
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۳۴ - ۱۳۹۵/۰۷/۲۲
قابل توجه اونایی که میگفتن مردم با گرفتن یارانه تنبل میشن دیگه نمیرن سرکار...لطفا بفرمایید شما با 45000 تومن در ماه چه جوری میتونید زندگی کنید که بقیه هم این کار رو بکنن!
احمد علي جهان بين
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۴۰ - ۱۳۹۵/۰۷/۲۳
از سال 89 تا كنون قيمتها چندين برابر شده است
اجمد
|
United States
|
۱۵:۱۸ - ۱۳۹۵/۰۷/۲۶
اولا در پاسخ به خوش خیال هایی که درخواست می کنند که یارانه حذف و قیمت ها به یک دهه پیش برگردد باید گفت که در اقتصاد اصل چسبندگی قیمت ها - که عمدتا ناشی از گرایش روانی جامعه است - همیشه مانع برگشت روند صعودی تورم به گذشته است .

ثانیا افزایش قیمت های کالاهای اساسی که در ایران عمدتا در اختیار دولت است مثل برق - آب - گاز و سوخت اثری حداقل دو برابر برروی استنباط گرانی در سایر کالاها حتی تولیدات بخش خصوصی داشته و دارد .

اشکال اساسی نوع مدیریت فشل دولتی بر بنگاه هایی است که کالاهای عمده مورد نیاز جامعه را در اختیار دارند و تعداد آنها کم نیست .