ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۴۷ - ۱۳۹۵/۰۷/۱۷
به شتر گفتن گردنت کجه گف کجام درسته؟!
سپهر
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۱۰ - ۱۳۹۵/۰۷/۱۷
عقده گشايي ناشي از نرسيدن به يكي از ارزوهاتون شمارو به جايي رسونده كه بدون تحقيق و بدون اينكه بدون نوبل چي هست خواستار دريافت اون ميشيد
متاسفانه شما دارين راهي رو ميريد كه دودش به چشم مردم ايران ميره ،چون شما فقط باعث ميشين چهارتا ادم درست و حسابي و باسواد تو اين مملكت نمونن
ما در علوم پايه اول بايد نوبل بكيريم نه در پزشكي كه در انتها قرار داره

از قديم گفتن عرصه چو تو تنگ ايد شاعر به جفنگ ايد
يكم فقط بينديشيم و حرف بزنيم
طوطي هم حرف ميزنه
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۳۹ - ۱۳۹۵/۰۷/۱۷
بى مهرى و كينه توزى روزافزون تابناك نسبت به پزشكان و جامعه پزشكى
اين برداشتى است كه بعد از ٩ سال وفادارى نسبت به سايت تابناك در ذهنم از شما دارم
يكى از علل مهاجرت ورودى هاى دانشگاه هاى علوم پزشكى مادر مثل تهران،شهيد بهشتى،ايران و غيره برخورد نامهربان جامعه و بخصوص رسانه هاى گروهى با جامعه پزشكى است همين پزشكانى كه در كشورهاى ديگر به تلاش ها آنها ارج مى نهند.قلم هاى آلوده به كينه و حسادت جامعه رو به نابودى مى كشه
مراد امیری فر
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۴۶ - ۱۳۹۵/۰۷/۱۷
خیلی عجیبه. این دیگه از اون حرفا بود. فکر کنم نویسنده اصلا اطلاعی راجع به جایزه نوبل نداره.
اول اینکه برندگان جوایز علمی نوبل بزرگترین دانشمندان اون رشته هستند. اینها نوابغ تاریخند. شاید از اینکه الکی به هر کسی دانشمند میگیم امر بر نویسنده مشتبه شده است.
دوما جایزه نوبل عموما در رشته های علوم پایه هست. درسته که اسم جایزه نوبل پزشکیه ولی اکثرا کسانی هستند که در علوم پایه مانند زیست شناسی یا فیزیولوژی تحقیقات بسیار عمیق داشته اند. این هیچ ربطی به پزشک خوب بودن نداره.
سينا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۵۹ - ۱۳۹۵/۰۷/۱۷
جايزه نوبل و امثالهم را بگذاريم و بگذريم. عليرغم ارزش ذاتي اين حرفه، مطلب بسيار جالب، شنيدني و ضد ارزشي و ضد حقوق جامعه و انسانهاي دردمند اما نيازمند اجتماع در اين حرفه به خصوص در ايران مشاهده مي شود كه اصلاً به آن پرداخته نمي شود.
عليرغم پيشرفت علم و تكنولوژي و اختراعات و ابزاري كه در طول ساليان اخير به كمك حرفه پزشكي آمده و تا حد زيادي كار پزشكان را نسبت به گذشته چه در تشخيص و چه در درمان و جراحي و ..آسان تركرده و طبعاً موجب افزايش سرعت در فرايند كار پزشكان وكاهش قيمت تمام شده و نيز مخاطرات در تشخيص و تصميم گيري و .. شده است ، لذاطبيعي است كه در اين شرايط با كاهش قيمت تمام شده و مخاطرات براي پزشكان، مبالغ خدمات آنان بايستي كمتر شود و نه كه بيشتر شود و يا حداقل از نرخ رشد آن كاسته شود نه كه به بهانه رشد نرخ تورم هر ماه و هر سال با توقعاتي سيري ناپذير بر مبالغ خدمات شان بيافزايند . در چهل يا پنجاه سال قبل حرفه پزشكي بسيار سخت تر و پرمخاطره تر بوده است لذا پزشكان در آن زمان بسيارمسئولانه تر و انساني تر رفتار ميكردند. اما متاسفانه اكنون اغلب پزشكان عليرغم اينكه به مدد تكنولوژي و ابزار نوين كارشان راحت تر شده، ولي متاسفانه توقعات و انتظارات شان را سقفي نيست و در حال پوست كندن مردم بيچاره هستند . در يك بررسي دقيق و فني و با رويكردي انساني و نه تجاري، روشن خواهد شد كه مبالغي كه در اين حرفه از مردم مطالبه و وصول مي شود با ملاحظات فوق غير منطقي بوده و فقط مبتني بر زياده خواهي و سيري ناپديري در اين حرفه است. هرچند هستند بسيار پزشكان شريفي كه با خودآگاهي شان و وقوف شان به اين امر در رفتار با بيماران مراعات ميكنند و به انصاف و مردمداري معروف شده اند، اما خب در قياس با بيماران بي بضاعت و كم بضاعت و خيل مردم ناتوان از تامين مخارج گزاف براي تقديم به بيمارستان ها و پزشكان كشور، تعدادشان بسيار اندك است.
احمد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۴۲ - ۱۳۹۵/۰۷/۱۷
تابناک عزیز
کاش اسم نویسندگان مقالات تحلیلی رو هم بنویسی تا ما هم بدانیم صاحب افاضات ارائه شده را بشناسیم
احتمالا نویسنده این مطلب کوچکترین اطلاعی از تاریخ جوایز نوبل و نحوه اهدای آن نداشته باشد. در این زمینه بنده فقط به چند نکته اشارتی می کنم و بس؛ تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل:
1. این جایزه عنوان کاملش جایزه نوبل در فیزیولوژی و پزشکی است که عمدتا به بیولوژیست ها در وهله اول و ایمونولوژیست ها، شیمیست ها و میکروبیولوژیست ها اهدا شده است.
2. سابقه و تاریخ و ادعای ما در ادبیات بسیار بیشتر است. زبان ما هم برای ارائه متون ادبی کامل تر است. بی زحمت در مطلبی دیگر لیستی از برندگان ایرانی جایزه نوبل ادبیات را هم مزید اطلاع ارائه بفرمایید.
3. طی 20 سال اخیر پیشرفت در دستگاههای تحقیقاتی به نحوی افزایش یافته که عملا در حال حاضر بدون استفاده از آنها انجام کارهای تحقیقاتی بنیادین غیرممکن می نماید. این دستگاهها هم محدود به چند کشور دنیاست که همانها هم معمولا برندگان جایزه نوبل هستند.
4. پیشرفتهای علمی پزشکی کشور ما عمدتا در زمینه هایی است که در سایر نقاط دنیا یا با محدودیت انجام می شود یا در خفا؛ مثل کار روی سلول های بنیادی و دستکاری های ژنتیکی حیوانات. معمولا به تحقیقات روی این زمینه ها جایزه نمی دهند.
5. به نظر می رسد وجود یک جرقه در ذهن یک نویسنده نه چندان متبحر برای نوشتن یک مطلب تحلیلی علمیکافی نیست و مطالعه ای اندک نیز لازم است.
6. لطفا برای گیر دادن به پزشکان (که این روزها مد شده) راه دیگری را انتخاب کنید.
7. مبنای ارتباط بین پزشک و بیمار همیشه اعتماد است و در صورت از بین رفتن آن متضرر اصلی از هر سو بیمار است.
رر
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۱:۲۶ - ۱۳۹۵/۰۷/۱۷
ایشون پزشک نیستن اصولا بیشتر برندگان نوبل فیزیولوژی بیولوژیست ویروس شناس انگل شناس و ... هستند امسالم برنده نوبل پزشک نبوده شما سوادتون کمه
امیر
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۱۷ - ۱۳۹۵/۰۷/۱۷
هر زمان اینقدر شما فهم داشتید که اصلا نوبل پزشکی رو به کیا میدن، اونوقت میتونیم انتظار داشته باشیم ما به مرز های نوبل نزدیک شیم!
باید بگم باشه شما خوبید و اون 107 تا نوبل ادبیاتی که بردید.
سپهر
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۲۲ - ۱۳۹۵/۰۷/۱۷
ميبينم كه نظرو هم نميزنين
سانسور در سانسور
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۰:۱۱ - ۱۳۹۵/۰۷/۱۸
مگه این همه منبر و خطیب و دانشمند علوم انسانی داریم, تونستیم مانع بشیم جوونهامون شلوار پاره و لباسهای مبتذل غربی بپوشن؟ این همه پلیس داریم, چرا روز روشن داخل بزرگراه خودروها خلاف جهت حرکت می کنن؟و هزاران نمونه دیگر.. . هوس نوبل پزشکی کردن در این جامعه دیگه نوبره....
نظرات بیشتر