مربی برزیلی والیبال یا پرتغالی فوتبال هم وطن فروشند این حرف ها شانه خالی کردن از مسئولیت وضعف خود شماست که نتوانستید در این رشته موفق شوید هر چه زودتر باید افرادی که کاربلد هستند در راس این رشته قرار بگیرند تا دیر نشده و این همه استعداددر جوانان وطن دیده میشود حیف است.نمونه اش کسب مدال توسط خانم کیمیا که نمونه هوش ایرانیست .
مجیدوووو
|
|
۰۸:۱۶ - ۱۳۹۵/۰۵/۳۰
0
0
پاسخ
این سخنان شما نهایت کوتاه فکری و تماماً از روی احساساته چرا که این بی معنی و غیر حرفه ائیست. مثلا در تیم والیبال مربی آرژانتینی برابر تیم کشورش قرار میگیره و اون تیم کشور خودشو با تیم تحت رهبریش(ایران) میبره اونوقت ما به ایشون لقب مربی بزرگ را می دهیم اونوقت چطوره که نفرات خودمون اینجور القاب زشت را مدهید؟؟؟!!!
ناشناس
|
|
۰۸:۱۷ - ۱۳۹۵/۰۵/۳۰
0
0
پاسخ
امروز با پرچم آذربایجان در المپیک به هموطن خودش خیانت کرد لابد فردا هم اگر دولت آذربایجان ازش بخواد اسلحه میکشه و ایرانی میکشه پس چرا مزدور نباشند؟!
سعيد
|
|
۰۸:۱۸ - ۱۳۹۵/۰۵/۳۰
0
0
پاسخ
داره فرافكني مي كنه
ناشناس
|
|
۰۸:۲۱ - ۱۳۹۵/۰۵/۳۰
0
0
پاسخ
؟؟؟؟چی میگی؟؟؟؟
ناشناس
|
|
۰۸:۲۳ - ۱۳۹۵/۰۵/۳۰
0
0
پاسخ
تو که پول و پاداش اولین مربی تاریخ ایران که ایران رو تو جهان قهرمان کرد ندادی تا پسر بیمارش از بی پولی پدرش بمیره
دکتر
|
|
۰۸:۲۵ - ۱۳۹۵/۰۵/۳۰
0
0
پاسخ
عرضه داشتین تامینشون میکردین تا نرن.
ناشناس
|
|
۰۸:۲۵ - ۱۳۹۵/۰۵/۳۰
0
0
پاسخ
ارزش پول را کسی مثل شما که به قیمت نابودی تکواندو و بی آبرویی کشور کرسی ریاستو چسبیده که بهتر میفهمه.
saeid
|
|
۰۸:۲۶ - ۱۳۹۵/۰۵/۳۰
0
0
پاسخ
آقا طرف برای گذران زندگیش رفته کار میکنه و تعهد اخلاقی داره نهایت قهرمانی المپیک غیر از موارد خاص که میرن شورای شهر و یا مجلس ؛ دستفروشی میشه. ( خدا رحمت کنه بسکتبالیست ملی پوش رو )
محمد مشهدي
|
|
۰۸:۲۶ - ۱۳۹۵/۰۵/۳۰
0
0
پاسخ
اگر امثال شماي مسئول ورزش، انتظارات بحق مرزشكار را تامين كني، وي مرض داره براي كشور ديگه اي به ميدان بره؟!!