ناشناس
|
Belarus
|
۱۲:۴۲ - ۱۳۹۵/۰۵/۳۰
سوء مدیریت فدراسیون تکواندو
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۴۲ - ۱۳۹۵/۰۵/۳۰
به قول شما نفرات معدودی فرصت به تن کردن پیراهن تیم ملی بدست میارن، بقیه اگه استعداد مدال آوردن رو دارن اگه در ایران این فرصت رو هیچ وقت بدست نمیارن چه اشکالی داره برن خارج، تازه برا ما افتخار هم داره، حالا اگه این نمیرفت آذربایجان، تکواندو کار ما بدون حریف میموند و مدالو میدادنش؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۴۲ - ۱۳۹۵/۰۵/۳۰
ضعف کلی حاکم بر کشور در حفظ نخبه ها را با این موارد پوشش ندهید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۴۲ - ۱۳۹۵/۰۵/۳۰
دم نویسنده گرم درستش
وحيد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۴۲ - ۱۳۹۵/۰۵/۳۰
به نظر من نويسنده شديدا از باخت عصبي بود و اين مطلب را ازروي عصبانيت نوشته وقتي ورزشكاري با پول شخصي ترو سختي زياد خودش را آماده مسابقات ميكند امام از دولت مردان روي خوش نميبيند همين ميشود او يك ايراني است و من هم به خودش و هم مربيش افتخار ميكنم
XYZ
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۴۳ - ۱۳۹۵/۰۵/۳۰
اصلن تحلیلتون درست نیست..این فقط یک بحث احساسی و الکی بود..کم دیدیم در مملکتمون که امثال آقای رضا زاده بر سر خودخواهی خود چه بر سر جوانان مملکتمون آوردن..؟ یادمون رفته با همین بهداد سلیمی چه برخوردی شد؟ همچنین در کشتی و .... بجای این بحثهای الکی و حل صورت مسیله بهتر است ببینیم چه چیزی باعث میشه جوانان ما حاضر بشن با تمام سختیها به کشور دیگر بروند؟ اصلن چرا امثال آقای بیگی با این آمادگی جایی در تیم ملی ما ندارند؟
در جایی که سالانه 150000 متخصص ما در حال مهاجرت هستند و نه فقط ورزشکارا ، بهتره دنبال راه حل منطقی و صحصح باشیم و اگر جایی اشتباهی در برخورد با سرمایه های مملکت رخ داده باهاش برخورد بشه...نه جوانی که بخاطر عمر کوتاه ورزشیش مجبوره مهاجرت کنه تا بتواند خانواده خود را تامین کند؟

راستی ، برای جوانان ورزشکارمون ( غیر فوتبال) چه کردیم که از اونا اینقدر توقع داریم...یادمون باشه با غیرت تنها ، به آدم نون و پنیر مفتی نمیدن ، زندگی خرج داره....اول نیازهاشونو برطرف کن ، قدرشونو بدون بعد مجازاتشون کن
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۴۴ - ۱۳۹۵/۰۵/۳۰
لطفا بفرمایید چرا اقای مهماندوست که بهترین مربی دنیا شناخته شد ...رفت؟ مهماندوست بارها میگفت حقوقم را پرداخت کنید...فدراسیون.تکواندو اعتنا نکرد....این شد نتیجش...حالا مقصر فدراسیون تکواندو هست یا مربی که حقوق ماهانه اش را میخواست؟
مهدی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۴۴ - ۱۳۹۵/۰۵/۳۰
مقاله حاضر با غرض ورزی صرف نوشته شده است مگر نه هر کسی می تواند در هر جای دنیا زندگی کند و استعدادهای خود را به نمایش بگذارد. مگر مربی فوتبال و والیبال ما خارجی نیستند؟ هزاران نفر نخبه علمی که در ایران پرورش می یابند و به دلیل عدم توجه به کشورهای دیگر رفته و حاصل علمی آن ها آنجا نمود می کند خائنند؟ وقتی کسی به توانایی های شما اهمیت نمی دهد و اصلا مهم نیست باید جایی برود که بتواند از توانایی هایش استفاده کند. حالا خود بازیکن و مربی که باخته اند با روی خوش این مساله را قبول کرده اند و عده ای کاسه داغتر از آش می شوند
تکواندوکار
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۴۴ - ۱۳۹۵/۰۵/۳۰
درسته که باخت خدابخشی جلوی بیگی تلخ بود ولی این مقاله ای که شما نوشتی فقط صورت مسئله رو پاک میکنه. باید با سرمایه گذاری بیشتر و حمایت بیشتر ورزشکارها از رفتن آنها جلوگیری کرد نه با تنبیه کردنشون.نمیشه به همین راحتی این ورزشکار ها رو قضاوت کرد. تازه مگه فقط ورزشکارها هستن که دارند تبعه بقیه کشورها میشند؟؟؟؟؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۴۵ - ۱۳۹۵/۰۵/۳۰
حیف که نمیشه فحش داد به این مقالت.... .... الان خودت مثلا باشی یکی از نزدیکات مثلا سرطان داشته باشه نتونی هزینه هاشو بدی بعد یکی بیاد بهت پیشنهاد بده که هزینه هاش با اون هرکاری بگه نمیکنی؟؟

اشتباهات پولادگر و امثالهم که توی ورزش مثل سم و زهر هستن رو گردن دیگران نندازید

درسته آدم ناراحت میشه از رفتن این نخبه ها ولی واقعا چه کاری برای جوونا کردین که اینطوری زبون باز کردی؟؟؟

برید خجالت بکشید برید ببینید واقعیات کجاس

تو که جرات نداشتی کانت خبر پولادگر که دادم نوشته بود مزدور رو نذاشتی اینم نذار ولی خودت بخون


حال برو بیشتر فکر کن و من جای شماها باشم این خبر رو حذف میکنم...

چون باز یه عده جوگیر میان و دفاع میکنن از این حرفا ولی یه سر سوزن به خودشون اجازه فکر کردن نمیدن...

مثل همین نویسنده خبر که از روی کینه و بغض و قهر این خبر رو نوشته....


بسه اگر خوندی خسته نباشی اگر ندیده حذف کردی هم جوزه همین افراد بی فکر هستی...
نظرات بیشتر