محمد
|
Moldova (the Republic of)
|
۱۲:۱۴ - ۱۳۹۵/۰۵/۳۰
لطفا حرف طرف مقابل هم چاپ کنید. این حرفهای مهدی رستم پور هست که این مطلب رو نوشته:

شانس مدال طلای تکواندوی ایران، به یک ایرانی باخت! مهدی خدابخشی مغلوب میلاد بیگی شد که عضو تیم جمهوری آذربایجان است. سرمربی آن تیم هم رضا مهماندوست نام دارد.

مگر مهماندوست، طلسم تاریخی کره جنوبی را نشکست و تیم ملی ایران را قهرمان جهان نکرد؟ مگر بهترین سرمربی جهان نشد؟ چرا پولادگر او را از دست داد؟ مهماندوست و میلاد در باکو چه می‌کنند؟

شکست تکواندوی ایران در زمستان 91 کلید خورد. حرف‌های رضا مهماندوست در مصاحبه با روزنامه اعتماد را بخوانید تا مطمئن شوید که آنها نه وطن فروش هستند و نه بی غیرت.

اگر از گرفتاری‌های من فيلمی درست شود، زار زار گريه خواهيد کرد. بايد حتما زير تابوت‌مان بروند تا باور کنند که بی‌دليل خواستار رسيدگی به وضعيت‌مان نبوديم.
اما اگر به پيشنهاد خارجی‌ها جواب مثبت بدهم، به عنوان يک خائن که مملکت خود را گذاشت و رفت، از من ياد خواهند کرد.

آقای سيدمحمدپولادگر، مرا کنار می‌گذاريد عيبی ندارد، اما حقم را چرا نمی‌دهيد، اين پول، حق فرزند معلول من است. خرج دارو و درمان و پرستار اوست.

با وجود تاکيد کميته المپيک، نه تسويه حسابی با او صورت گرفت و نه شرايط بازگشتش به تيم ملی محقق شد.
تکواندو نيز در المپيک لندن، نتايجی ضعيف به جا گذاشت. پسر مهماندوست هم از دنیا رفت تا بگوید: پسرم را از دست دادم. پولی که به من ندادند تا برای درمانش هزينه کنم را بايد برای ختمش بپردازم.

دختر رضا مهماندوست هم به دليل بيماری در بيمارستان بستری بود. می‌گفت: بايد برويم و در قبر بخوابيم تا بفهمند. بايد هر دفعه دختر بيمارم را از طبقه چهارم ساختمان به دوش بگيرم و به بيمارستان منتقل کنم. مشکلات آنزيمی و غددی هر روز حال او را خراب‌تر می‌کند...
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۱۴ - ۱۳۹۵/۰۵/۳۰
چرا نباید از نظر مالی تامین بشوند تا مجبور به ترک وطن نشن مقصر اصلی ما هستیم نه اونها !!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۱۴ - ۱۳۹۵/۰۵/۳۰
از چه زمانی به فکر نخبه ها افتادین وبراشون امکانات فراهم کردین.متاسفانه این راهکار بگیرو ببند را تو همه ی کم وکاستی ها می خواین بکار ببرین
Arash
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۱۴ - ۱۳۹۵/۰۵/۳۰
درود
به نظرت تابی جان فکر نمی کنی باند بازی و سوء مدیریت در ورزش کشور ما باعث این چنین رفتارهایی میشه؟

و یا عدم عدالت در وجوه پرداختی و نابرابری در پرداختها به ورزشکاران موجب گریز این افراد از کشور عزیزمان می شود

به نظر من بهتر است علامت سئوال را جلوی خودمان بگذاریم تا این چنین مسائلی روی ندهد
مصطفی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۱۴ - ۱۳۹۵/۰۵/۳۰
به جای این کارا باید به فکر حفظ این ذخایر باشیم .
ali
|
Germany
|
۱۲:۱۵ - ۱۳۹۵/۰۵/۳۰
اولا که چشاتون در بیاد دوما یه جوری میگی نان ایران میخورند انگاری اینجا خیلی به اینا بها میدین به هر جا رسیده با زجر خودشه نه با حمایت مسئولین!!!!!
منوچهر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۱۵ - ۱۳۹۵/۰۵/۳۰
تابناک واقعا گزارشت مغرضانه ، بی انصافانه و کوته نظرانه است . خودت و اصلاح کن
اصغر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۱۵ - ۱۳۹۵/۰۵/۳۰
این موضوع بیشتر از هر چیز کار فرهنگی نیاز دارد تا قانونی. مگر این همه متخصص که سالیانه به کشورهای غربی سفر میکنند شرایطی غیر از ایشان دارند. همه آنها اکثرا بدون هزینه تحصیل خود را در بهترین دانشگاهها گذرانده اند و حالا خدمات خود را در اختیار خارجی های میگذارند. البته شاید تنها تفاوت موضوع مقابله با منافع ملی باشد که آنهم در برخی شرایط برای آنها نیز میتوان مصادیقی یافت البته نه به صورت مستقیم.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۱۵ - ۱۳۹۵/۰۵/۳۰
...کشوری که عده زیادی از جوانان نابغه و نخبه اش، خون و جان شان را برای حفظ وجب به وجب آن در کف اخلاص گذاشته اند....
مثل اینکه نویسنده محترم خبر ندارد که نوابغ المپیادی کشور و تحصیل کردگان رتبه های بالای کنکور همه در فکر مهاجرت هستند یا مهاجرت کرده اند. ضرر این نوع مهاجرت ها که بیشتره
حسین
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۱۵ - ۱۳۹۵/۰۵/۳۰
این همه افراد تحصیل کرده که با مدرک تخصص و دکترا در داخل کشور خودمون بصورت رایگان تحصیل کرده و پس از فراغت از تحصیل از کشور مهاجرت میکنن چی؟
آیا اونها با استفاده از امکانات این مملکت متخصص نشده اند و موقع ثمردهی به خارج از کشور کوچ نمی کنند؟
ظاهرا برای هر فردی که تا سطح عالیه توی کشور درس میخونه تا چند صد میلیون از محل بودجه عمومی کشور هزینه می شود ولی پس از پایان تحصیلات آنها به خارج از کشور تشریف برده و مفت در اختیار اجنبی ها قرار می گیرند!!!!
نظرات بیشتر