از بركات انزوايي كه در سال هاي قبل براي اين شكل گرفت اين بود كه ايران در هيچ رشته ورزشي كرسي سياسي تاثير گذار نداره و در رشته هايي كه شانس مدال بالاست مثل كشتي و وزنه برداري به راحتي حق ورزشكار ايراني ضايع ميشه.
نتایج تیم ملی کشتی فرنگی خیلی ضعیف بود اما اگر نا داوری ها نمی شد باز می شد تا حدی آن را پذیرفت گرچه نسبت به المپیک لندن خیلی ضعیف بود. کشتی گیران کلا از لحاظ قدرت بدنی خیلی ضعیف بودند و خیلی زود می بریدند و کم میاوردند و این البته مشکل اصلی ورزشکاران ایرانی است که در رشته های دیگر هم کمابیش دیده می شود. معلوم نیست مربی گری در ایران به چه صورتی است اما چیزی که مشهود است این است که به افزایش و حفظ قدرت بدنی ورزشکاران توجه کافی یا علمی نمی شود و این علت اصلی شکست ورزشکاران ماست نه تنها در کشتی فرنگی بلکه در رشته های دیگر هم. موفقیت در ورزش نتیجه ترکیب دو عامل مهارت تکنیکی و اجرای فن بعلاوه ی قدرت بدنی کافی است. هر کدام از اینها کم باشد شکست نتیجه اش خواهد بود.
با درود
من از تماشای کشتی فرنگی همیشه لذت بردم و با بزرگ استاد و مربی کشتی ما تونستیم قهرمان بشیم
آقای بنا شما یک بار سرتون به ابرها کشیده شد
دوباره هم میشه این اتفاق بیافته ولی لازمه برنامه و امکانات و ارامش بهترین فدراسیون های دنیا رو داشته باشید و دیگر بار مثل ققنوس از میان اتقافات بد یک حماسه با ارزش رو رقم بزنید
با مدال یا بدون مدال، اول یا آخر جاتون تو قلب ماست
پاینده باشید