بنده خدا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۳۱ - ۱۳۹۵/۰۵/۲۵
نابود کردن استعدادهای جوانان ایرانی یک اپیدمی قدیمی در این کشور است که حالا به دانشجویان بورسیه وزارت نفت رسیده
asd
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۵۷ - ۱۳۹۵/۰۵/۲۵
منم مدرک کارشناسی دارم .دیدم کار با مدرک نیست اگرم باشه حقوقش کفاف زندگیمو نمیده. با همون مدرک یه شغل ازاد راه انداختم.الانم وضعیتم از همکلاسام خیلی بهتره.
کلاهتونو قاضی قرار بدید اگر بین کسانی که اینجا کامنت گذاشتن بخوان 10 نفرو استخدام کنن حد اقل 50 نفر متقاضی داره چه برسه به کل کشور!
همه که نباید مستخدم دولت باشن.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۱۹ - ۱۳۹۵/۰۵/۲۵
بعد می گن علت فرار مغزها چیه
محمد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۲۸ - ۱۳۹۵/۰۵/۲۵
بابب اين چه وضعشه تابناك... اكثر كامنت ها رو جند نفر معدود نوشتن... اگه اين چنين قولي قراره داده بشه بايد به بهترين دانشجوهاي مهندسي كه تو شريف و تهران ميخونن داده بشه نه كسايي كه بهترين رتبه هاشون بين 1000 تا 2000 هست... جو راه انداختين كه چي بشه
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۳۹ - ۱۳۹۵/۰۵/۲۵
یه وقت نگید سهمیه این بچه ها را دادیدبه قرارگاه سازندگی و ...
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۵۳ - ۱۳۹۵/۰۵/۲۵
بچه ها. شما که اینهمه زحمت کشیدین و درس خوندین و با رتبه های خوب، شرایط اب و هوای بد اهواز و ابادان و ... برای تحصیل انتخاب کردین.حیف شماست.سعی تونو بکنید هر جور شده بورسیه بگیرید و از ایران برید. الان دانشگاههای نروژ مثل شمارو بورس میکنن.برید تحصیلات تکمیلی تونو اونجا ادامه بدید. وثیقتونو تو ایران پرداخت میکنن و بعد که درستون تموم شد همونجا مشغول بکارتون میکنن.اونجا برای درس و تحصیلکرده اهمیت قایلند.اینجا تا وقتی میتونن نفت و آب و خاک کشورو بفروشن برای امثال شما هیچ ارزشی در ایران قایل نیستن.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۰۰ - ۱۳۹۵/۰۵/۲۵
ای بابا یه سری به شرکت کالای پتروشیمی بزنید و وضعیت کارمندان رسمی وزارت نفت شاغل در این شرکت را که همگی بالای 25 سال خدمت دارند را ببینید .
از زمانیکه شرکت به بخش خصوصی واگذار شده هیچکدام از مطالبات صندوق های بازنشستگی و بیمارستان و ... را پرداخت نکرده اند و بالغ بر 4 سال بدهی به مراجع مختلف دارند .


من اگر جای شما بودم وقت را تلف نمیکردم چون اگر 25 سال دیگر در این وزارت خانه کار کنید فاتحه تان خونده است , همین الان ول کنید و از این مملکت بروید .
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۰۵ - ۱۳۹۵/۰۵/۲۵
جناب زنگنه وزيريست كه بيشترين عناد رو با پرسنل وزارت خونه خودش داره. ما حصل فعاليت ايشون جز لطمه به بدنه خدوم صنعت نفت و كسر مزايا و حقوق اوليه پرسنل وزارتش نيست. كمتر نفتي مي شه پيدا بشه كه از عملكرد جناب وزير راضي باشه ! به اميد تغيير
علی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۰۳ - ۱۳۹۵/۰۵/۲۵
شما ها مشکلتون اینه ک آقازاده نیستین و الا مثل اون 3000 نفر وزارت علوم بورسیتون واقعا بورسیه بود
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۰۷ - ۱۳۹۵/۰۵/۲۵
موضوع بورسیه شدن در هر کشوری برای این است که مهندسین و کارشناسان مورد نیاز در مناطقی که هیچیک از فارغ التحصیلان دیگر دانشگاه های معتبر نمی روند، در آنجاها برای مدتی معین بکار گرفته شوند و سپس با آنها تسویه حساب شود.
به هر حال تاریخ نشان داده است که دانشجویان بورسیه بعضا در زمان تحصیل دل به درس نمی دهند چون دغدغه یافتن کار بعد از فارغ التحصیلی را ندارند و فکر می کنند با هر معدل و سوادی باید استخدام شوند و پنجاه سال از بیت المال با سواد کم حقوق بگیرند.
بطور کلی فرصت های شغلی باید عادلانه و طی یک آزمون علمی - تخصصی برای فارغ التحصیلان تمامی دانشگاه های معتبر در نظر گرفته شود.
بورسیه وزارت نفت پول گرفته و درس خوانده یا کم خوانده حالا می خواهد استخدام هم بشود بدون آزمون و مسابقه. باید شفاف سازی شود و بهترین ها برای خدمت گزاری به کشور و ملت انتخاب شوند.
بهتر است وزارت نفت تعهدات این مدعیان سواد و برتری را یک جانبه لغو کرده و مدارک اینها را تحویل دهد تا بروند مانند بقیه در جستجوی کار و زندگی باشند.
درود بر وزير عدالت گرای نفت که به فکر تمامی جوانان این کشور است.
پاسخ ها
امير
| Iran, Islamic Republic of |
۰۸:۱۷ - ۱۳۹۵/۰۵/۲۶
با سلام خدمت شما دوست عزيز

بهتره كه آدم وقتي اطلاعات كافي نداره انقدر راحت تهمت نزنه
اولا اينكه همه استخدام نميشن از دانشگاه نفت، بلكه فقط افراد گروه الف كه هر سال 50 درصد از فارغالتحصيلان را تشكيل ميده شامل ميشه. پس رقابت شديد هستش اونجا كه بتوني گروه الف بشي. دوما سطح سواد ما در كنكور هاي ارشد مشخص ميشه كه هر سال جز بالاترين ها هستيم چه در مهندسي نفت چه در مهندسي شيمي. ميتونين برين و بپرسين.
سوما اصلا گيرم اين وعده استخدام در دفترچه اشتباه باشه، آيا من دانشجو كه اعتماد كردم مقصرم يا باباي قانون گذار؟ پس براي رسيدن به منافع شخصي پا روي حقوق ديگران نزار بزرگوار
نظرات بیشتر