یک فکری به حال تعطیلات 15 روز عید + 7 روز قبل + هفت روز بعد آن کنید. نمی خواهد تقویم تحصیلی را سه ترمه کنید!
ناشناس
|
|
۱۱:۱۵ - ۱۳۸۸/۰۶/۰۲
1
0
پاسخ
بنده بعنوان استاديار دانشگاه در يكي از دانشگاههاي روزانه مي خواهم بگويم شما با اين طرح هاي عجيب خود فقط به افزايش تعداد دانشجو مي انديشيد، نه بهبود كيفي. لطفاً مسئولان پاسخ دهند كه كه افزايش دانشجويان در چند ساله اخير جزء افزايش بيكاراني كه داراي مدرك دانشگاهي هستند چه نتيجه اي داشت. خواهش مي كنم كشورهاي مترقي را در اين زمينه با ايران مقايسه نكنيد
ناشناس
|
|
۱۱:۲۱ - ۱۳۸۸/۰۶/۰۲
1
0
پاسخ
بهتر است به جای اینکه به فکر سه ترمه کردن دانشگاهها باشید که در این حالت هم استاد و هم دانشجو خسته و بی انگیزه بشن تعداد بسیار زیادی از واحد های عمومی که در بعضی رشته ها فقط وقت و انرژی دانشجو را تلف می کنند حذف کنید اینطوری حداقل یک ترم کم میشه.
ناشناس
|
|
۱۵:۲۷ - ۱۳۸۸/۰۶/۰۲
1
0
پاسخ
اگه مشکلتون آمار فارغ التحصيلان تا پايان برنامه چهارم است می توانيد به روشهای ساده تری که اخيرا به مردم آموزش داده شد مثل استفاده از نرم افزار اکسل و فوتوشاپ يا اصلاح تعريف فارغ التحصيل به اين مهم دست پيدا کنيد !!!