حق فراغت
حق سیاحت
حق زیارت
حق عبادت
حق صبحانه
حق ناهار
حق عصرانه
حق شام
حق تخصص
حق تفحص
حق تنفس
حق لباس
حق اجلاس
حق ایرباس
حق فرزند
حق همسر
حق استهلاک
حق مشاوره
حق مکاشفه
حق خواب
حق بیداری
حق دیدن
حق شنیدن
حق خواندن
حق گفتن
حق سفر
حق حذر
حق حیات
حق ممات
حق تسهیلات
.
.
.
.
آقا بازم بگم بگم بگم؟
بسه یا باز هم حقوق حقه بهتون بدیم بلکمم سیرمونی بگیرید
لطفا لختی بیاسایید از گرفتن این حقوق های کلان از بیت الحال تا ملت نیز اندکی از دست شما بیاسایند
سلام تابناک جان چرا یه مقاله در مورد این نمیزاری طبق قانون اساسی تحصیل رایگانه و بجای این پولای یا مفتی ک ب این مدیرای ک سه تاشون صدتا تک تومنن میدن این پولارو بدن ب مدرسه ها ک موقع ثبت نام پول از مردم نگیرین
محمدرضا عباسیان مستندساز درباره عدم ساخت فیلم مستند در کشور سوریه و شهرهای شیعه نشین «نبل» و «الزهرا» اظهار داشت: مدیریت فرهنگی در حوزه تولید محتوا منفعل عمل می کند. منفعل از این جهت که غالباً گیرنده طرح است و نه سفارش دهنده آن. متاسفانه در سالهای اخیر این گیرندگی تبدیل به این شده که چه کسی این طرح را ارایه می دهد نه آنکه چه نگاهی در طرح آورده شدو با چه مقصودی!
وی با اشاره به انفعال مدیریت فرهنگی در همه حوزه ها توضیح داد: مدیران فرهنگی در بخش بین الملل متاسفانه تحت تاثیر خبر و مشخصاً اخبار رسانه های غرب هستند هرجایی که آنها برجسته و پررنگ کردند ما هم به سراغش می رویم و هرجا که فروکش کرده ما هم فراموش می کنیم .
سازنده مستند «مدرسه» و «نرمین تولیچ یک بازیگر» در ادامه گفت: در کانونهای بحران بین المللی مولد خبر و محتوای فرهنگی نیستیم . امروز سوریه را برجسته می کنند ما هم می رویم آنجا و فراموش می کنیم در افغانستان چه کردند و چه می کنند. دنیا فراموش کرد در بوسنی چه کردند ما هم فراموش کردیم!
وی در ادامه تاکید کرد : بهتر است متولیان مرکز گسترش توضیح دهند در دو سال گدشته چند کار ارزشی و استراتژیک نظام در داخل و حوزه بین الملل تولید کرده اند . صدا و سیما مهمترین مرکز تولید مستند های خوب است که پیش از این گروه مستند شبکه ۴ این مسئولیت را برعهده داشت البته گاه تولید مستند صرف را مد نظر داشتند که نگاه روشنفکری در آن دیده می شد اما با کمال تعجب آن هم تعطیل شد.