ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۱:۴۲ - ۱۳۸۸/۰۵/۳۰
این گونه خلاصه نویسی، و البته فقدان بحث های اجتهادی اصولی، یعنی عوامانه کردن فقه. بهتر است پرهیز کنید.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۱:۴۷ - ۱۳۸۸/۰۵/۳۰
موضوع ولایت فقیه بصورت جزئی تر از ضروریات است برسی و موشکافی آ> از زوایای دینی و فقهی . برای نسل جوانامروز معمای بزرگی است که ایمان بسیاری را نیز به چالش کشیده است س
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۱:۵۲ - ۱۳۸۸/۰۵/۳۰
خوبه شما هم حمله را از اینجا آغاز کرده اید . هماهنگ با دیگران
ناشناس
|
United States
|
۰۲:۱۰ - ۱۳۸۸/۰۵/۳۰
این طرزاثبات ولایت و تعمیم آن به علما اگر بهمین سادگی و قطار کردن آیات وروایات بودکه این همه مراجع وعلما در باره آن نظر نمیدادند و اختلاف فتوا نداشتند. اینگونه برخوردو عنوان کردنها جفا و حتی توهین به بزرگان دین است. لازم به ذکر است که بسیاری از علما و مراجع بسط ولایت را به معصوم محدود میکنند.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۲:۱۵ - ۱۳۸۸/۰۵/۳۰
دوست عزیز انتخاب تیتر کار تابناک نیست. این مطلب را با همین تیتر می توانید در سایت آقای هادوی پیدا کنید:
http://dr-hadavi.ir/SokhanRoz.ASPX?More=124
ناشناس
|
-
|
۰۲:۲۲ - ۱۳۸۸/۰۵/۳۰
در مورد شماره 5 از آیه مبارکه بهیچوجه "حق تصرف" را نمی توان برای فقیه اثبات کرد و این مورد مخصوص معصوم است و تصرف فقیه تنها در محدوده ضوابط و احکام شرعی است.باید از تفسیر به رای برای اهداف سیاسی پرهیز کرد و به خدا پناه برد
ناشناس
|
United Kingdom
|
۰۲:۳۶ - ۱۳۸۸/۰۵/۳۰
با سلام و خدا قوت خدمت کسانی که نظر خودشون رو بیان کردن(البته دوستان خیلی خوب به حق جواب این مطلب را بیان فرمودند) از مسولان لینک هم خواهشمندیم که لطفا منظورشون رو بیان کنند و حالت 2 پهلو و کنایه مطالب را بیان نکنند. هر چند هدف سایت تابناک برای خیلی از دوستان با بیان چنین مطالبی اشکار!!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۴:۰۸ - ۱۳۸۸/۰۵/۳۰
با اين تيتر مي خواهيد چه چيزي رو ثابت كنيد ؟! از چهره شما نفاق مي بارد. مرگ بر منافق
ناشناس
|
United States
|
۰۴:۱۹ - ۱۳۸۸/۰۵/۳۰
ترا به خدای احد و واحد قسمتان میدهم اگر چاپ این مطالب واهمه دارید سایت خود را جمع کنید، که این مطالب از مبانی تشیع علوی است. ائمه هدی هیچگاه ظلم حتی برگناهکاران را برنمی تابیدند. وصیت حضرت امیرالمونین علی (ع) درباره رفتار با قاتل سفاک و خونخوار خویش را مرور کنید. انگاه معنی ولایت امر را درک میکنید. برخورد امیرمومنین با ایرانیانی که پیشاپیش مرکبش میدویدند مرور کنید انگا ممکن است معنی ولایت مطلقه را درک کنید. عدالت یک شعار نیست!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۴:۵۷ - ۱۳۸۸/۰۵/۳۰
به نظر حضرت امام ولایت فقیه یک موضوع کلامی است نه فقهی. یعتی از عقل بر می خیزد نه از روایات.
نظرات بیشتر