ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۴۹ - ۱۳۸۸/۰۵/۲۸
باید به امید روزی که مشخص شود دشمن کیست بگوییم : اللهم عجل لولیک الفرج
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۵۰ - ۱۳۸۸/۰۵/۲۸
لازم است آقای مطهری این واقعیت را بدانند که هیچگاه استثناء قاعده را نقض نمی کند، در ضمن تا جایی که بنده اطلاع دارم به هنگاه حکم تاریخی حضرت امام (ره) در مورد سلمان رشدی مرتد غربیها به مخالفت با این حکم برخواستند وآن شادی کذایی را احتمالا فقط جنابعالی درک نموده اید.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۰۹ - ۱۳۸۸/۰۵/۲۸
خداوند استاد مطهري را با محبوبش سالار شهيدان محشور فرمايد امروز فرزندان دلاورش همانند ايشان از انقلاب امام و شهيدان پاسداري مي نمايند
ناشناس
|
South Africa
|
۱۷:۱۵ - ۱۳۸۸/۰۵/۲۸
جای پدر بزرگوارت خالیست.
مطمئن هستم اگر بود امروز ساکت نمینشست. مطمئن باشید روح او در نوشتن این مقالات به شما یاری میرساند.
حتما از داشتن خلف صالحی چون شما و اخوی مکرمتان علی بخود میبالد.
از پسر مطهری جز این انتظاری نمیرود.

تمام آزادگان جهان با شما همصداست
از زخم زبان دو ستان نهراسید و فقط رضایت حضرت حق را در نطر داشته باشید.
روح القدس یاورتان باد

مسیح موسوی 
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۱۷ - ۱۳۸۸/۰۵/۲۸
جزاكم الله خير الجزاء
ناشناس
|
-
|
۱۷:۱۷ - ۱۳۸۸/۰۵/۲۸
جناب آقای مطهری با تشکر از نکات روشنگرتان، مشکل این است که ما به جای آنکه افراد را با حق بسنجیم، حق را با افراد می سنجیم و البته این خود از مصادیق آشکار شرک و کفر است. آقایان باید بدانند که از مسیر ناحق نمی توان به حق رسید. نمی توان گفت موقتاً ظلم می کنیم بعداً سرفرصت که دشمن ضعیف شد عدالت را اجرا می کنیم. مکر و ظلم و بی اخلاقی، ... از ابزار اهل حق و ایمان و روشنایی نیست و با آنها هرگز به حق نمی توان رسید. امیر المومنین برای به دست گرفتن نظام حکومتی (و طبعاً اجرای قوی تر احکام اسلام) حاضر به گفتن دروغی حتی یک کلمه ای هم نشد. (رجوع شود به سوال عبدالرحمان ابن عوف از ایشان برای خلافت در هیات 6 نفره بعد از مرگ عمر). مگر ایشان به اهمیت حکومت اسلامی و حفظ آن و نتایج پربار آن واقف نبودند؟! و یا در مورد مکر معاویه و اینکه ایشان بهتر از معاویه می تواند مکر کند ولی این روش ایشان نیست اشاره می کنند. با کتمان حق (کفر ) و تعطیلی اخلاق (فسق) و تعلیق عدالت (ظلم) به بهانه مصلحت نمی توان به رستگاری و حق و سعادت رسید. این وعده اسلام و از سنن الهی است. "ان الله لا یهدی القوم الظالمین" و "ان الله لا یهدی القوم الفاسقین". برخی افراد فکر می کنند اینها شوخی است و تعارف!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۲۶ - ۱۳۸۸/۰۵/۲۸
كو گوش شنوا آقاي مطهري؟ آقايان چنان مست قدرتند كه هر فريادي از سر درد و دلسوزي برآيد ، براي آنها يا لالايي حساب مي شود يا رجز!!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۲۷ - ۱۳۸۸/۰۵/۲۸
کاش یه قانون درست می کردن که بچه های آدم های سرشناس اجازه داشتن فامیلی خود رو عوض کنند. در اینصورت کسی از بلیط باباش استفاده نمی کرد. واونی که تو چنته داشت رو می شد. اینو نمی گم چون بگم مطهری داره از باباش سوئ استفاده می کنه اینو میگم چون کاش مطهری فقط چون پسر مطهری هستش حرفش رو منتشر نکنند و بخاطر محتوی مطالبش اونا رو تو سایت پخش کنن. یه مشکلی که داره کم کم میزنه تو ذوق اینکه هر حزب رفته یه چندتایی از این بچه های سرشمناس ها رو برای خودش یار کشی کرده . چی بر سر نظام می خواد بیاد الله اعلم
ناشناس
|
United States
|
۱۷:۳۳ - ۱۳۸۸/۰۵/۲۸
مداد العلما افضل من دما الشهدا
جامعه ما نیازمند انسان های فرهیخته ای مثل شماست
ناشناس
|
Germany
|
۱۷:۳۷ - ۱۳۸۸/۰۵/۲۸
خدا شما را خیر دهد
نظرات بیشتر