متاسفانه ميرزاجانپور و محمدي چندين بازي هس كه فاجعه بازي مي كنند
به نظروقتش رسيده كه جاشون را به بازيكنان باانگيزه و جوان خلاق بدهند.
ميرزاجانپور هروقت اومد در زمين روند تيم ايران فاجعه شد.
mehdi
|
|
۰۴:۰۴ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۵
1
18
پاسخ
اقا یکم غیرت هم خوبه مردم همه از تیم هر جا هستن پشتیبانی میکنن این بی غیرتها انوقت اصلا انگار نه انگار به هیچی شون حساب نمیکنن دیشب اون چه بازی افتضاحی بود یه تیم محلی انجوری نمی باخت
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۲:۴۹ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۵
تنهاچیزی که نیست غیرتو تحرکه
وتنها چیزی که هست غروررررشونه
ناشناس
||
۱۳:۰۳ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۵
چیزی که نیست غیرته
Amir
|
|
۰۴:۳۶ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۵
0
17
پاسخ
نمیدونم چرا بهترین بازیکن لیگ ایران میکایل تاجر رو نمیارن تو تیم ملی سرویس های وحستناکی میزنه
فرهاد
|
|
۰۵:۱۴ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۵
2
18
پاسخ
خدائیش این همه سرو صدا برای رفتن این تیم به المپیک چه فایده ای داره ! اینها هم شدن مثه تیم فوتبالمون که میره جام جهانی و از آخر اول میشه برمیگرده ! بازی اعصاب خورد کن بعلاوه پخش افتضاح و مزخرف بازی از صدا و سیما جز آزار مردم و تخریب اعصاب میلیونها بیننده هیچ خاصیتی ندارد ! این تیم نشان داده که دیگه نمیخواد تیم دو سه سال پیش باشه و باید فکری برای جایگزینی اینها کرد احتمالا قیمتها بالا رفته و همون اتفاقی که در فوتبال سالهاست داره می افته و باعث افت فوتبال ما شده در والیبال هم داره تکرار میشه !! بازی ضعیف و اشتباهات بچه گانه و امتیازاتی که خودمان تقدیم حریف میکنیم باعث باختمان شده این افت خیلی عجیب است !
مظفری
|
|
۰۷:۲۸ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۵
1
13
پاسخ
متاسفانه تیم فاقد تاکتیک و اعتماد به نفس بود. از همان اول میشد روحیه ضعیف و قبول باخت و اتمام زودتر بازی را در تیم دید. بازی بسیار بدی بود.
ناشناس
|
|
۰۹:۱۴ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۵
1
4
پاسخ
تابناک نظرات رابنویس
میثم
|
|
۰۹:۲۰ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۵
1
12
پاسخ
خیلی شل بازی میکنن . روحیه ندارن و همین باعث شکست میشه . ولی باید قبول کنیم که بردن تیم هایی مثل برزیل و صربستان و امریکا خیلی سخته .
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۲:۵۱ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۵
اصلاتحرک ندارن
بی حالن
ناشناس
|
|
۰۹:۳۲ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۵
2
17
پاسخ
یه موقعی دلمون خوش بود والیبال ایران فراتر از آسیا بازی می کنه اما حالا چین خیلی بهتر ازما داره بازی میکنه وما برگشتیم به بازی آسیایی خودمون، مثل اکثر سرویسهای مامان دوز آسیایی که اکثر بازیکنان می زنند و مربیان ماست ایران که وقتی ایران امتیاز عقب می افته ( دو امتیاز پشت سرهم)، مثل ماست نکاه می کنند وتایم اوت نمی گیرند.
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۲:۵۲ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۵
افتضاحن
در حد جهانی نیستن هیچ کدومشون
دقیقا گل گفتیاااا
ناشناس
|
|
۰۹:۴۲ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۵
1
15
پاسخ
متاسفانه در تیم والیبال ما اشتاباهات و نقاط ضعف رفع نشده ومشکل توپگیری و کار روی توپهای برگشتی نشده و همچنین در یک تورنمت طولانی از لحاظ روحی - روانی و قدرت بدنی فوق العاده ضعیف هستیم ضمن اینکه بطور جدی بایستی به فکر جوانگرائی در تیم باشیم .(هشدار - هشدار)
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۲:۵۳ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۵
موافق
آفرین و درود
ناشناس
||
۱۳:۰۵ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۵
چرا درست نمیکنن
انقدر آنالیزور داریم و دریغ ازین که ۱ دونه از اشتباهات درست بشه
پس اینا چرا پول میگیرن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حسین
|
|
۱۳:۰۱ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۵
11
3
پاسخ
بچه ها زحمت خودشون رو کشیدن. ممنون از تک تکشون. حالا از موسوی کمتر تشکر میکنیم!!!
انشاءالله روزهای روشنتری در آینده داریم
به نظروقتش رسيده كه جاشون را به بازيكنان باانگيزه و جوان خلاق بدهند.
ميرزاجانپور هروقت اومد در زمين روند تيم ايران فاجعه شد.