ناشناس
|
-
|
۱۵:۰۴ - ۱۳۸۸/۰۵/۲۶
با سلام
من گله دارم از مسئولين كه در مورد انتقالي يا جابجائي اينهمه دانشجو را اذيت ميكنند بنده كارمند ساري و دانشجو امل هستم از طرفي بنده قراردادي هستم و مدير اداره ميگويد اگر ميزان مرخصي بدون حقوق شما بيشتر شود مجبورم نيروي جديد تقاضا كنيم تازه با ماهي 320 هزار تومان حقوق دارم رفت و امد هم ميكنم ...
حالا به افرادي كه داراي پارتي و... بودند انتقالي مشكلي ندارد و ... ولي تكليف ما چيست؟؟؟؟؟!!!!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۱۰ - ۱۳۸۸/۰۵/۲۶
تابناک عزیز خواهش میکنم هرطور که صلاح میدونید این مطلب رو به اطلاع همه برسونید. و از مسولان هم تقاضا دارم جواب قانع کننده ایارایه کنند.
دست رو دلم نزارید که حسابی خونه.
کاردانی کامپیوتر رو دانشگاه دولتی بودم.
کارشناسی رو سال 86 دانشگاه آزاد واحد شیراز قبول شدم. همون روز انتخاب واحد شکه شدم. چندین واحد از درسهایی رو که بهمون ارایه داده بودند رو تو کاردانی پاس کرده بودیم. جالبترین درس تکراری هم ذخیره و بازیابی اطلاعات بود. چون این درس جز درسهای تخصصی بود که توی کنکور کاردانی به کارشناسی اومده بود. و در دوره کارشناسی باز هم ارایه شده بود در ابتدا فکر کردم شاید مثلا ذخیره و بازیابی اطلاعات 2 هست ولی بعد متوجه شدم که دقیقا همون درسه و جالب اینه که حتی به اندازه ای سرفصل هایی که توی کنکور هم اومده بود به ما درس ندادند و حتی بعضی از ما با بچه های سال اول مهندسی کامپیوتر سر یک کلاس مینشستیم. البته استاد محترم بزرگواری کردند و گفتند که ما مبتونیم تو کلاسا شرکت نکنیم ما هم همینکارو کردیم.
درس پایگاه داده ها رو هم مجبور شدیم باز پاس کنیم. همینطور درس سیستم عامل و ذکر این نکته هم مهمه که سرفصل ها همونایی بود که توی کاردانی هم بود. درس زبان ماشین و اسمبلی هم همینطور که بچه های کاردانی پیوسته مجبور بودند پاس کنند با اینکه هم بچه های کاردانی پیوسته و هم کاردانی ناپیوسته تو کاردانی پاس کرده بودند.
یکی از بچه ها بود که خیلی این در و اون در زد که این درسای تکراری رو پاس نکنه. بعد از اینکه توی شیراز که دستش از همه جا کوتاه شد و کسی جوابی بهش نداد رفت تهران اونجا هم بعد از کلی این در و اون در زدن گفتن شما باید این تعداد واحد رو پاس کنید اگه خیلی ناراحتید تا واحدایی بهتون بدیم که جایگزین اونا باشند. خلاصه یعنی اینکه این پولو باید بدید. اون بیچاره هم دید حالا که زوره همون واحدای تکراری رو پاس کنه بهتره حداقل وقت کمتری باید واسش گذاشت.
از سال 87 عنوان مهندسی رو به مهندسی تکنولوژی تغییر دادند که باید هفتاد و چند واحد پاس میکردند. ورودی هی قبلی باید 84 یا 96 واحد پاس میکردند(86 واسه کسایی که کاردانی ناپیوسته بودند و 94 کسایی که کاردانی پیوسته بودند)بعد از این تغییر عنوان و کمتر شدن واحد ها همه فکر کردند دیگه تمومه. ما هم کلی حسرت میخوردیم. ولی بعد از چند هفته که از شروع ترم گذشت دیدیم که توی برد اعلام کردند که خلاصه اونا هم باید یه عالمه واحد دیگه پاس کنند. دوباره وضع شد همون.
دلیل این هزینه و وقتی که از دانشجویان تلف میشه چیه؟
ناشناس
|
United States
|
۱۵:۱۹ - ۱۳۸۸/۰۵/۲۶
خودم کردم که لعنت بر خودم باد
.
ولی به خاطر مدرک مهندسی باید تحمل کرد
.
من هم تا چند روز دیگر باید این پوتین آهنین را به پا کنم و کمر به جمع آوری امضاها ببندم
ناشناس
|
-
|
۱۶:۵۰ - ۱۳۸۸/۰۵/۲۶
به نظر من اون عزیزی که از دانشگاه دولتی فارغ التحصیل شده و اومده دانشگاه آزاد حقش بوده که این همه واحد رو دوباره پاس کنه. چون سوادش و قوانین آموزشی کشور این را می گوید. البته قوانین آموزشی که جای خود داره اما در مورد سوادش باید بگویم که "نزارید" غلط است "نذارید" درست است. پس حالا شما قضاوت کنید!
ناشناس
|
-
|
۱۷:۱۲ - ۱۳۸۸/۰۵/۲۶
ای کاش به داد دل دانشجو های ارشد در هنگام انتخاب استاد راهنما برسید. بعضی از واحدها بدون داشتن امکانات حاضر به این نیستند که دانشجو از دو استاد راهنما استفاده کند و در بیرون از دانشگاه با امکانات عالی کارش را تمام کند.(فقط کارشان شده نان به هم قرض دادن)
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۵۵ - ۱۳۸۸/۰۵/۲۶
در دانشگاه ازاد قائمشهر هر کی موقعیتی داره به سادگی مشکلاتش حل میشود.اقتصاد میخونم اما وضع اقتصادی خوبی ند ارم . عقده ایی شدم به دادمان برسید. معاون اموزشی دانشکده علوم انسانی سعید احمد خسروی فقط و دربس در اختیار یک عده هست.اولین مسئله این است چه به درد او میخوری.
بعضی اساتید ها هم همین طور
نمره =کار اموزشی - فقط برای اونا ...
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۳۸ - ۱۳۸۸/۰۵/۲۶
من دانشجوي دکتري دانشگاه ازادم. بيچاره شدم تا تونستم يه پروپوزال رو به تصويب برسونم. کاري که به طور طبيعي يک ماه طول مي کشه يکسال و نيم معطلم کرد. شايد فکر کنيد دانشجويي ضعيفي هستم؛ شايد! ولي بقيه دانشجوها هم همين داستانو داشتن. نمي دونم دانشگاه خودشو با دانشگاه مک گيل اشتباه گرفته يا استادش فکر مي کنند هابرماس يا هانتينگتون هستن!!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۱۹ - ۱۳۸۸/۰۵/۲۷
به نظر من اگر دانشگاه آزاد با پرسنل و دانشجویانش زیر نظر وزارت علوم بروند اوضاع خیلی بهتر میشه، چون سیستم آموزشی کشور یکپارچه می شه. در مورد آموزش، خصوصی سازی به آن آسیب می زند چون یک عده دنبال منفعت خود هستند و بقیه رو نمی بینند و این امر باعث متضرر شدن دانشجویان می گردد.