در مورد این موضوع مهم وکلی حتما باید با تحقیق ومطالعه میدانی حرف زد ومن فقط دیدگاه شخصی خودم را به عنوان یک معلم عرض می کنم ،حضور وتاٍثیر تکنولوژی ها وفضاهای مجازی باعث شده ،این نسل با انبوهی از اطلاعات گسترده ،سطحی وکم عمق روبرو هستن واین قضیه باعث شده ،متاسفانه دچار" توهم دانایی" بشن .مثلاموردی که خودم با آن روبرو شدم.""مطالعه دو تاخط از نوشته های دکتر شریعتی در کانال تلگرام ،اونها را شریعتی شناس می کنه وبا حرارت وبدون اینکه حتی یک کتاب از اون بزرگوار را خوانده باشه ویا حتی دیده باشه ،با شما مناظره وجدل می کنه ودر خیلی از زمینه های سیاسی ،اجتماعی ،اخلاقی و...این داستان موضوعیت دارد.
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۵:۴۱ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۳
دقیقا! و از این گذشته به بهای در صورتی که مشکلات ستادی به شریعتی و امثال سبب مایحتاج پرداخت
كم چون دوتاشو تو خونه دارم دقيقا ميدونم ده هشتادي ها = سيب زميني
اقا ما انقدر احساس مسوليت ميكرديم و فهم و شعور داشتيم كه كلي دغدقه هاي اجتماعي و خانوادگي داشتيم اما الان پسرم مثلا اگر تو خونه نشسته و داره با موبايلش بازي ميكنه و تلوزيون خبر بده كه مثلا زلزله 8 ريشتري اومده فلان شهر و صد هزار نفر مردن پسرم اصلا ككش نميگزه و ساخكاش تحريك نميشه كه اي واي اي داد بيداد صد هزار نفر مردن
خلاصه سيب زميني سيب زمين
متشكرم ماهواره و موبايل و در يك كلام متشكرم فرهنگ با كلاس و پيش رفته غرب
اي تف به اين فرهنگ به قول استاد حداد عادل برهنگي فرهنگي
1- به علت اختلاف سن بسیار زیاد، تصمیم گیران و مدیران جامعه درکی از انها ندارند(پدر بزرگ و نوه!) و به زودی شوکه خواهند شد! (البته تا کنون هم چند بار شوکه شدند مثلا در ماجرای مرتضی پاشایی و محبوبیت تتل!)
2- این نسل دیگر نسل گذر فرهنگی نیستد و برخلاف دهه 50 و 60 دچار تعارضات زندگی سنتی و مدرن نخواهند شد. انها کاملا مدرن با سبک زندگی و ارزشهای غربی هستند و در خواسته ها و باورهایشان بسیار مصمم و مصر هستند.
3-با تکنولوژی کاملا اخت هستند و در زمینه استفاده از تکنولوژی و انلاین بودن تقریبا هیچ فاصله ای با همتایان خود در امریکا و اروپا ندارند و به علت اشنایی با زبان انگلیسی عملا در استفاده از منابع و متون نیز همپای انها هستند و در اینده عملا جزیی پویا (و نه منزوی) از جامعه جهانی خواهند بود.
همه این ویژگیها باعث میشود که در سالهای پیش رو و هر چه انها بزرگتر میشوند مسولان را بیش از پیش تحت فشار قرار دهند و تغییرات بنیادی در جامعه ایجاد کنند. که اگر کشور برنامه ای برای استفاده از تواناییها و تامین نیازهایشان داشته باشد باعث پیشرفت جامعه خواهند شد و در غیر صورت تنشهای فراوان با همه ارگانها و ساختار حکومت خواهند داشت.
من تا حدودی دهه هشتادی ها را مشناسم. از آنجا که پدر و مادرم اختلاف سنی و فکری زیادی با عضو کوچک خانواده دارند من به عنوان فرزند ارشد خانواده سعی کردم به او نزدیک شوم و او را بفهمم.
البته خیلی پیچیده است. دیگر اخلافات فکری سال به سال تغییر میکند، همانطور که فرزند دوم خانواده ما با اینکه اختلاف 3 ساله با آخرین فرزند دارد ولی سبک و روش فکری او و دوستانش با فرزند دهه هشتادی ما و دوستان او بسیار متفاوت است.
دهه هشتادی ها شالوده ی یک روش فکری لیبرال- دموکرات هستند ظاهری هستند که البته فانتزی های زندگی برای آنها بسیار جذاب تر از اصل زندگی میباشد. آنها معتاد شبکه های اجتماعی هستند و به مسائلی فکر میکنند که یک دهه قبل تز از آنها پس از ورود به دانشگاه به آنها فکر میکرد. این مسائل جز مسائل اصلی زندگی نیستند و مربوط متفرعات آن میشوند. مثل مطالبات آنها برای داشتن آزادی های بیشتر.
آنها همینطور توسط پدیده لمپن-پولداری جذب شده اند. درآمد خود را در آینده منوط به کسب علم نمیدانند و تصور میکنند اگر بی سواد بمانند به راحتی میتوانند پولدار شوند و درس را به هیچ عنوان قبول ندارند. از نسل گذشته خود کمی دلخور هستند و عقاید آنها را بسیار خشک میدانند. آنها خلاق نیستند و تنها کپی میکنند. این مسئله بسیار سخت است که این نسل از بدترین الگو های بزرگتر از خود دوستدارند کپی کنند. روزی روزگاری افتخار یک دانش آموز گرفتن نمره عالی بود. در حالی که این دهه هرچه بیشتر مورد سرزنش واقع میشوند بیشتر مورد افتخار دوستان خود قرار میگیرند.
دهه هشتاد ما خیلی زود دوست دارد بزرگ شود ولی مشکل اینجاست که آنها چیزی را دیده اند ولی به اصلش نرسیده اند.
به نظرم ري اكشن بچه هاي دهه 80 دي به خاطر نارضايتي والدين دهه هاي 50 و 60 از سيستم موجود داره نشات ميگيره وقتي وقتي گفته ها و رفتارهاي پدر و مادر ها دقيقا 180 درجه با اون چيزي كه تو مدارس و تلوزيون به بچه ها داده ميشه فرق داره نسل جديد رو فوق العاده جسور تر نسبت به خرافات و جهل حساس تر و گريزان و خوشبخنانه و يا متاسفانه گرايش 100 در صدي به غرب گرايي .
دهه هشتاديا نسلي هستن كه براشون فقط رسيدن به هدف مهمه و اينكه به چه وسيله اي به هدف برسن اهميتب نداره و اصلا به اصول و قوانيني كه نسلهاي قبلي بهش پايبند بودن هيچ اهميتي نميدن
نسلي بشدت بي مسووليت و بدنبال يك شبه ره صد ساله رفتن
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۵:۵۸ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۳
شما صد ساله ره یک شبه رو داری میری اونام نمیخوان مثل شما فس فس کنن