ببین به چه روزی افتادید که برای سرکوب احمدی نژاد و بدست آوردن آبروی نداشتتون از اعتماد ملی!!!!!!!!!!!!! که پر دروغترین روزنامست اونم که خودشونم تلویحا" گفتن مطمئن نیستن مطلب برداشتی درسته یا نه ای خاک بر سرتون. همین الان یه سر به سایت جهان بزن یا به فارس خودت تفاوت ها رو حس می کنی. یه وقت پخش کنی من می دونم وتو ها!!! تکرار می کنم خاک بر سرتون.
ناشناس
|
|
۱۸:۲۵ - ۱۳۸۸/۰۵/۲۲
0
0
پاسخ
انصافا دست از سر این رحیم مشایی بردارید
بابا این آقا والا حرفاش خیلی روشنفکرانه است به نظرم هر چی گفته درست گفته
هر چند من اصلا طرفدار اینا نیستم ولی حرفاشو قبول دارم
ناشناس
|
|
۱۸:۲۵ - ۱۳۸۸/۰۵/۲۲
0
0
پاسخ
واقعا روحانيون و علما هيچ جوابي ندارند به گفته هاي اين اقا بدهند, يا كه با نظريات ايشان موافقند.اگر همين وضع ادامه يابد مردم كم كم از مرجعيت ناميد ميشوند .
ناشناس
|
|
۱۸:۲۶ - ۱۳۸۸/۰۵/۲۲
0
0
پاسخ
به نظر من این اقا با این حرفاش فقط میتونه قصد براندازی نظام رو داشته باشه .چون عموم مردم ایران دیگر براین باورها نیستند.سخنان ایشان میتونه بااین موقعیتی که به دست اورده خطرناک باشه.
ناشناس
|
|
۱۸:۲۶ - ۱۳۸۸/۰۵/۲۲
0
0
پاسخ
با سلام
اگرچه با نظرات آقای مشایی موافق نیستم ولی برای ایشان احترام زیادی قائلم چونکه کاملا و بدون هیچگونه ترسی عقاید خود را بیان می دارند و مثل اکثر همفکرانشان سعی نمی کنند که عقاید خود را پنهان نمایند.
ناشناس
|
|
۱۸:۳۱ - ۱۳۸۸/۰۵/۲۲
0
0
پاسخ
مانند یک کودک 5 ساله که یک کارتون را تحلیل می کند (!) این بخش را تحلیل کردید !!!!
ناشناس
|
|
۱۸:۳۱ - ۱۳۸۸/۰۵/۲۲
0
0
پاسخ
خیلی دوست دارم زمان ظهور آقا باشم، اول برای دیدار و بیعت با ایشان، بعد اینکه ببینم این آقایان که خود را همه کاره ملت میدانند و دیگه در همه چیز اظهار نظر میکنند و فتوا میدهند، پیش آقا چیکاره اند...؟
امیدوارم من اشتباه کنم!
ناشناس
|
|
۱۸:۳۱ - ۱۳۸۸/۰۵/۲۲
0
0
پاسخ
ممنون! هم تحلیل خودتون خوب بود و هم اعتماد ملی مثل همیشه عالی نوشت.
ناشناس
|
|
۱۸:۳۶ - ۱۳۸۸/۰۵/۲۲
0
0
پاسخ
این مطلب قبل از اعتماد ملی در یک روزنامه اصول گرا درج شده
ناشناس
|
|
۱۸:۳۸ - ۱۳۸۸/۰۵/۲۲
0
0
پاسخ
آقای کروبی تو مناظره با احمدی نژاد یه حرف بزرگ زدن که خیلی ها متاسفانه باور نکردن. ایشون گفتن:" آقای احمدی نژاد ما خبر داریم که کسانی شما رو هدایت میکنن که از اول با این انقلاب مشکل داشتن."