در رمزگشايي نامه آقاي كروبي توسط شريعتمداري برادر حسين فرمودند:منبع سياه» با واژه هايي نظير «گفته مي شود»! «شنيده شده است»! «افرادي كه نمي خواهند نامشان فاش شود گفته اند»! و... ارائه مي شود و در برخي از موارد نيز براي اين كه «شايعه» برخاسته از منبع سياه، واقعي جلوه داده شود، سازندگان شايعه، ضمن ارائه «منبع سياه» از مخاطبان مي خواهند كه خود درباره صحت و سقم آن دست به تحقيق و بررسي بزنند.
چطور شد استفاده ي حاميان دولت از اين منبع مجاز است؟؟؟
کز دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست.
لاریجانی تنها کسی بود که در این ناکجا آباد سعی کرد خیلی کم مردم را هم ببیند. حالا تاوانش را باید پس بدهد. شرم بر نا مسلمانهائی که در لباس گرگ همراه میش شده اند.
بابا این لاریجانی ها از طرز صحبت کردنشون هم میشه فهمید چقدر درس خوندن. تو مجامع علمی و دانشگاهی که صحبت میکنن اونقدر سطح بالاست حتی لغت ها و زبانهائی ( انگلیسی و عربی ) که به کار میبرند که به سختی میشه هم پا شد باهاشون. این اقایون فقط جملات خودشون و روئساشونو مقایسه کنن با لاریجانی ها معلوم میشه مدرک کی تقلبیه .( دفاع و بیراهه رفتن های کردان تو مجلس رو به یاد بیارین)
به نام خدا. گروهي كه معلوم نيست تا حالا كجا بودند، دنبال خط زدن افراد بزرگ از اين كشور هستند مانند ايت الله هاشمي رفسنجاني و آقاي ناطق نوري دكتر رضايي و سردار قاليباف و دكتر لاريجاني . و من مطمئنام روزي دست آنها رو مي شود و آبروي آنها جلوي ملت ريخته خواهد شد. انشاء الله