با سلام
ببین آقای افروغ، دیگه داری حرفهای خوبی نمی زنی ها!
به فاطمه رجبی بگم برات یک فحش نامه بنویسه؟! بگم؟! بگم؟!
ناشناس
|
|
۱۱:۴۸ - ۱۳۸۸/۰۵/۱۵
0
0
پاسخ
آقاي افروغ تحليل جالبي داشتند ولي نبايد فراموش كرد كه در سيستم جامعه شناسي، گروه تماميت خواه نمي تواند بر مبناي مردم سالاري ديني حركت كند چون به آن اعتقاد ندارد. اگر دولت هم بخواهد چون تمام زمينه هائي كه موجب اعتماد مردم مي شده و يا مي شود، را از بين برده است. در ضمن، دستگيري ها و ادامه دستگيري گروه هاي منتقد به دولت نشان دهنده حمايت از ايجاد آرايش سياسي اصولي در جامعه نيست، بلكه در جهت سركوب و اختناق توسط دولت مردان مي باشد.
حال چه هزينه اي براي جامه خواهد داشت، دولت مردان به دليل ضعف جامعه شناسي در كشور نمي توانند مسائل را تجزيه و تحليل و پيش بيني كنند و آينده روشني در پيش رو وجود ندارد.
ناشناس
|
|
۲۰:۲۴ - ۱۳۸۸/۰۵/۱۵
1
0
پاسخ
جناب آقای افروغ
1-اجازه راهپیمای زمانی فایده دارد و داشت که اصل مطلب و قاعده بازی درست باشد وقتی اصل نادرست است و هدفی دیگر در پی دارد چرا اجازه راهپیمایی ؟
2-کسی قصد پیاده کردن 14 میلیون نفر را از قطار ندارد ولی کسی هم نمی تواند 14 میلیون را سوار دوش 24 میلیون نفر بکند . منطق این کار را اشتباه می داند ؟ در هر انتخابات منطق دال بر بیشتر رای اوردن است همین و بس
ناشناس
|
|
۲۱:۰۲ - ۱۳۸۸/۰۵/۱۵
0
1
پاسخ
ممنون از شجاعت شما در بيان نظرات علمي و درست. بنده هم معتقدم آنهايي كه معتقدند بنا بوده در ايران انقلاب مخملي شود يا ايران را پس از سي سال و سي انتخابات و هشت سال جنگ و فراز و نشيبهاي بسيار خيلي ضعيف و آسيب پذير مثل گرجستان و اوكراين پس از كمونيزم تصور ميكنند يا انقلاب مخملي را نميشناسند و از آن به عنوان يك حربه سياسي و رسانهاي استفاده ميكنند و به نظرم هر دو وجه اين ماجرا براي آن مسئوليني كه تهمت انقلاب مخملي را به معترضين ميبندند بسيار شرم آور است.
وقتي مسئولين فعلي، ايران را با گرجستان مقايسه ميكنند به من بر ميخورد كه پس از سي ساال و اين همه حماسه حالا مسئولين ما نگرانند آنچه بر سر گرجستان آمد و ممكن بود در لبنان هم پيش بيايد در ايران پيش بيايد. يعني از نظر مقامات عالي رتبه و آگاهان اخبار خفيه كشور ايران اين مقدار آسيب پذير است. گمان نميكنم دشمنان قدرتمند ايران تا به اين اندازه بلاهت به خرج دهند و بخواهند فرمول گرجستان و اوكراين را كه حتي در لبنان فلك زده هم كه از اقمار ايران است نتوانستند پياده كنند در ايران پياده كنند.
ناشناس
|
|
۱۰:۰۲ - ۱۳۸۸/۰۵/۱۶
0
0
پاسخ
درود بر جناب افروغ عزیز . مسلمان واقعی شمایید .
ناشناس
|
|
۲۲:۰۳ - ۱۳۸۸/۰۵/۱۶
0
0
پاسخ
نظرات بسیار خوبی بود اما گوش شنوایی وجود ندارد.
ناشناس
|
|
۰۱:۱۲ - ۱۳۸۸/۰۵/۱۷
0
0
پاسخ
مشکل ما همین حضرات شدیدا روشنفکری هستند که عنوان جامعه شناسی را با عزلت نشینی پیوند زده اند و جز خود را نمی بینند.
ناشناس
|
|
۰۹:۰۶ - ۱۳۸۸/۰۵/۱۷
0
0
پاسخ
من حقيقتا از دكتر افروغ سپاسگزارم. پايدار باشيد.
ناشناس
|
|
۱۱:۳۶ - ۱۳۸۸/۰۵/۱۷
0
0
پاسخ
خدا رو شکر....یه نفر پیدا شد که قابل احترام باشه... هرچند افکار ایشون با بنده سازگار نیست اما حداقل فضای منطق و گفتگو از طرف ایشون مسدود نمیشه
ببین آقای افروغ، دیگه داری حرفهای خوبی نمی زنی ها!
به فاطمه رجبی بگم برات یک فحش نامه بنویسه؟! بگم؟! بگم؟!