خیلی خوب است که در این مورد اطلاع رسانی میکنید ولی در مورد عکس ها باید بگویم که این عکس تقریباً مربوط به 4 سال پیش است که در ایمیلی بین مردم پخش شد.
ناشناس
|
|
۱۸:۲۷ - ۱۳۸۸/۰۵/۱۰
0
0
پاسخ
این که نشن با این خبرتون فقط بازارهای ما که مغازه ته لنجی داریم رو خراب می کنید؟ تابناک سوژه دیگه نداشتی چسبیدی به شغل ما ؟
ناشناس
|
|
۱۸:۳۳ - ۱۳۸۸/۰۵/۱۰
0
0
پاسخ
عكسا خيلي قديميه
ناشناس
|
|
۱۸:۳۴ - ۱۳۸۸/۰۵/۱۰
0
0
پاسخ
بی انصافی میکنید.این حرفها رو میذارم پایه حس سوسیالستیتون وگر نه خودتون بگید "سن ایچ" ایرانی بهتره یا "سن کوییک"
ناشناس
|
|
۱۸:۳۷ - ۱۳۸۸/۰۵/۱۰
0
0
پاسخ
از کجا معلوم کشور عربیه؟؟؟ از کجا معلوم ایران نیست؟؟؟ اتفاقا جنس های عربی کیفیت امریکایی دارند
ناشناس
|
|
۱۸:۴۱ - ۱۳۸۸/۰۵/۱۰
0
0
پاسخ
این همه مقاله زدی که بد و اخه نخرید چرا آخرش خراب کردی چرا اسم کشور تولید کننده رو نزدی تابناک جون تو همیشه یه جای کارت می لنگه
ناشناس
|
|
۱۹:۰۴ - ۱۳۸۸/۰۵/۱۰
0
0
پاسخ
دخالت در بازار توسط عامل خارجي مثل دولت درست نيست و باعث بازار سياه و حمايت ناردست ميشه. بهتره به جاي دخالت، سعي بشه با ارايه تشويق هاي توليدي، مردم خودشون ديگه راغب نباشن از اونا خريد كنن.
ناشناس
|
|
۱۹:۰۷ - ۱۳۸۸/۰۵/۱۰
0
0
پاسخ
باعث سرافرازی مسئولین. افتخار کنید و به خود ببالید.
ناشناس
|
|
۱۹:۳۱ - ۱۳۸۸/۰۵/۱۰
0
0
پاسخ
عزیزانی که از کالای خارجی در نظراتشان دفاع کرده اند به یاد داشته باشند که بخش اصلی پولی که در کف دارند و در این مملکت در جریان است نه حاصل تلاش مردم که پول نفت است بنابراین با مصرف کالای داخلی می توان به بهره مندی بخش بزرگتری از ایرانیان از این پول کمک کرد.