هرموقع هم (اکثرا")مورد پسند نبود بهانه بودجه رو میارن.
مری
|
|
۰۸:۳۷ - ۱۳۹۵/۰۱/۱۵
3
57
پاسخ
به نظر بنده، با انتشار سریال شهرزاد - که ظاهرا با اقبال و توجه زیادی نیز مواجه شده- خیلی مسائل و فیلترهای پشت پرده برملا شده است. ارائه این فیلم نشاندهنده توان بالای فکری و سطح بالای محتوا و کیفیت داستانها و البته هنرنمایی و قدرت مانور زیاد بازیگران سرشناس سینماست. آقای فتحی با ساخت شهرزاد نشان داد که اگر یک سری مسائل و البته باندبازیهای رسانهای بگذارند و دست فیلمسازان و اهالی هنر باز باشد خیلی کارها از دستشان بر خواهد آمد.
ناشناس
|
|
۰۸:۴۲ - ۱۳۹۵/۰۱/۱۵
2
96
پاسخ
داستان سریال ها مشکل داره و ربطی به مسایل مالی نداره. اگه زعفرانی داستان خوب و با کششی داشت با همین هنرپیشه ها موفق می شد. چه ربطی به افزایش هزینه داشت. نکنه میخواستی جلوه های ویژه در حد جنگ ستارگان را در زعفرانی اجرا کنید که نتونستید؟
دریا
|
|
۰۸:۴۵ - ۱۳۹۵/۰۱/۱۵
1
36
پاسخ
"به نظرم تلویزیون از این طرف بوم افتاده است و بیشتر باعث مضحکه میشود."
باز خدا پدرو مادرتو بیامرزه...راستشو گفتی...نه مثل اقای قاسم خانی که با توهین و تحقیر مردم کپر کردن موبه مو رو توجیه کرده
ناشناس
|
|
۰۸:۴۸ - ۱۳۹۵/۰۱/۱۵
104
20
پاسخ
شب کوک بهتر از سریالهای تلویزیونی بود
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۱:۴۴ - ۱۳۹۵/۰۱/۱۵
بازم دم شب کوک. دورهمی که خیلی افتضاح بود . خندوانه هم که با دور شدن مجری از مخاطبان حالت گرمی و صمیمت قبلی اش را نداشت. برنامه ها هم خیلی آبکی بود. حسابی آب بسته بودن به زمان برنامه. اما خدایی اش شب کوک خیلی باحال بود. من که خیلی کیف کردم
ناشناس
|
|
۰۸:۵۱ - ۱۳۹۵/۰۱/۱۵
121
21
پاسخ
اتفاقاً شب کوک خیلی هم پر طرفداره...شما برنامه مخاطب محور میخواین که شب کوک این خصلت رو داره
ناشناس
|
|
۰۹:۰۳ - ۱۳۹۵/۰۱/۱۵
1
73
پاسخ
باسلام
سا 95 اکثر فیلمها و سریالهای تلویزیون، تکرار فیلمها و سریالهای سالهای قبل بود و حرف جدیدی برای گفتن نداشت.
ناشناس
|
|
۰۹:۰۴ - ۱۳۹۵/۰۱/۱۵
93
14
پاسخ
البته اینها همه نظر آقای جلالی است ولی به نظر من یکی از بهترین برنامه ها شب کوک بود که مخاطبان زیادی را به خود جلب کرد و بر عکس دور همی بسیار ضعیف بود
ناشناس
|
|
۰۹:۰۷ - ۱۳۹۵/۰۱/۱۵
3
70
پاسخ
در حد و اندازه عید که هیچ در حد و اندازه روزهای عادی هم نبود
تلویزیون در روزهای عادی بیشتر سرگرمی دارد تا عید نوروز
ناشناس
|
|
۰۹:۰۹ - ۱۳۹۵/۰۱/۱۵
1
41
پاسخ
تجربه نشان داده که تزریق بودجه هم دردی را دوا نمی کند . سیما همانند ضرب المثل آفتابه لگن هفت دست ، شام و ناهار هیچ چی است . شبکه های مختلف با تعداد زیادی کارمند که به احتمال زیاد از وابستگان مدیران شبکه ها هستند مکانی است برای ارتزاق دوست و آشنا و تهیه سریال های فرمایشی . بود و نبود سیما فرقی به حال مردم نمی کند .