تا ما ترکهای ایران هستیم ارمنی یا روس هیچ غلطی نمیتونه بکنه
آذربایجان ایران
|
|
۱۳:۵۵ - ۱۳۹۵/۰۱/۱۵
14
17
پاسخ
ما چهل میلیون آذربایجانی اگه لازم باشه ارمنستان و با خاک یکسان میکنیم شماها فقط به فکر مسلمونای سوریه،عراق و یمن باشید
ناشناس
|
|
۱۴:۱۹ - ۱۳۹۵/۰۱/۱۵
4
21
پاسخ
دوست عزیز شوونیزم فارسی در ایران از هر مذهبی برنده تر هست. اینها دوست و یارویاور ارمنستانند. اینجاها مذهب کار نمی کند بگذار فقط نگران باشند
محمد
|
|
۱۴:۲۴ - ۱۳۹۵/۰۱/۱۵
2
16
پاسخ
متاسفم .
پوتین غیر مستقیم از ارمنی ها حمایت میکنه . ما چی؟
محمد
|
|
۱۴:۳۳ - ۱۳۹۵/۰۱/۱۵
5
15
پاسخ
ارمنی ها در زمان جنگ های ایران و روس ، به نفع روس ها و بر علیه ایرانی ها میجنگیدند. پاداش آن ها هم این بود که قره باغ به مرور از آذری های شیعه خالی شد و به ارمنی ها واگذار شد. و حالا ادعا می کنند که مال آن هاست . مثل اسرائیلی ها که با حمایت انگلیس وارد فلسطین شدند و حالا ادعای مالکیت می کنند . مسلمان باید پشت مسلمان بایستد. و از آن بالاتر شیعه باید پشت شیعه بایستد .
ناشناس
|
|
۱۴:۴۲ - ۱۳۹۵/۰۱/۱۵
11
17
پاسخ
ما آذربایجانیها آماده دفاع از خاک برادران شیعه مان هستیم
ناشناس
|
|
۱۵:۴۸ - ۱۳۹۵/۰۱/۱۵
6
10
پاسخ
هم آذربایجان و هم ارمنستان تکه ای از ایران بزرگ رو تشکیل میدادن.آرامش در ایران بزرگ و متحد نمایان میشه و جدایی از مام وطن عواقب بس خطرناکتری داره.آذری و ارمنی و مسلمون نداره عشق از بین انسانها رفته.