واقعا جای تقدیر و تشکر دارد. بسیار شجاعانه و اندیشمندانه سخن گفتن
ناشناس
|
|
۱۴:۰۳ - ۱۳۸۸/۰۵/۱۰
0
1
پاسخ
ان شاء الله در موقف مرصاد در قیامت سربلند باشید
ناشناس
|
|
۱۴:۰۹ - ۱۳۸۸/۰۵/۱۰
0
2
پاسخ
با سلام جالبست وقتي يكي دوكلمه حرف حساب مي زنه كسي از آقايوني كه مردم ارازل و اغتشاشگر مي نامند واحتمالاريختن خونشان را هم مباح يا حتي ثواب مي دانند كامنتي در رد اين سخنان حكيمانه ومنطقي نميزارن!!!واين خود نشانه ضعف وانحرافشان از دين راستين اسلام است.
ناشناس
|
|
۱۴:۱۱ - ۱۳۸۸/۰۵/۱۰
0
2
پاسخ
نثار ارواح طیبه شهداء بویژه روح بزرگ شهید مطهری صلوات
ناشناس
|
|
۱۴:۱۹ - ۱۳۸۸/۰۵/۱۰
0
4
پاسخ
به نظرم روحانيت بايد در شرايط کنوني به وظيفه شرعي و سنت تاريخي خود عمل کند که دفاع از مظلوم است.اين نوشته نشان داد که بخشي از روحانيت به حفظ استقلال خود از قدرت پاي بند است.ما که نمي توانيم در اين اشفته بازار سياست بنوسيم اما انتظار داريم که روحانيت بنويسد و فرياد برآورد.اگر ما فرياد کنيم متهم به سکولاريسم و بي ديني و عناد با اسلام مي شويم.
ناشناس
|
|
۱۴:۲۱ - ۱۳۸۸/۰۵/۱۰
0
2
پاسخ
خیلی ممنون
واقعا که مرد بزرگی هستی همچون پدرت
ناشناس
|
|
۱۴:۲۲ - ۱۳۸۸/۰۵/۱۰
0
2
پاسخ
ممنون ممنون ممنون ممنون ممنون ممنون ممنون ممنون واقعا روحم از بیان حقایق شاد شد
ناشناس
|
|
۱۵:۰۲ - ۱۳۸۸/۰۵/۱۰
0
0
پاسخ
درود بر شما وپدرت که حقیقتا اسلام شناس وطن پرستی بود
ناشناس
|
|
۱۸:۴۱ - ۱۳۸۸/۰۵/۲۶
0
3
پاسخ
من تا حالا نمی دانستم که شهید مطهری فرزند دیگری به جز علی آقا دارد حال چون فهمیدم و با مقاله تان شما را شناختم ارادتم به شهید بزرگوار دوچندان شد.
به خدا ما هم انقلاب را دوست داریم و نمی خواهیم با این ظلم ها به آن لطمه ای وارد شود.