جناب اقای مطهری، ممنون از نوشته تون . تجربه نشون داده که با حرف خالی کاری بر نمیاد متاسفانه. شما که در نهاد روحانیت هستید بایستی تلاش کنید که هملباسان شما هم به طور گروهی در مورد این مسایل با مردم صحبت کنن. با مراجع باید رفت و شخصا صحبت کرد و اونها رو تشویق به بیان نظر کرد.
ناشناس
|
|
۱۷:۳۵ - ۱۳۸۸/۰۵/۰۷
0
0
پاسخ
afarin AALi bood!afarin
ناشناس
|
|
۱۷:۳۸ - ۱۳۸۸/۰۵/۰۷
0
0
پاسخ
الحق و النصاف نگاه دین به مردم و حق را بسیار زیبا تفسیر کرده اند علی الخصوص در قسمت فرق بین ولایتمداری و چاپلوسی بسیار زیبا تفاوت را مشخص نموده اند.
ناشناس
|
|
۱۷:۴۰ - ۱۳۸۸/۰۵/۰۷
0
0
پاسخ
درود بر شهيد مطهري شما بغض فروخورده حزب الله كه متحير از حوادث و استخوان در گلو مانده بود به زيبايي بيان كرده ايد !
ناشناس
|
|
۱۷:۴۳ - ۱۳۸۸/۰۵/۰۷
0
1
پاسخ
Dear Mr. Motahari,
I would like to thank you very much for your note which is mentioned in tabnak on 29 Jul.
Please let me know more about your literatures on cultural and Islamic activities.
I am so interested to study the new Islamic concepts on social and economic issues as I used to follow up your late father Mr. Professor Ayatollah Morteza Motahari.
Awaiting your kind reply.
With kindest regards,
Ali Esalat
ناشناس
|
|
۱۷:۴۴ - ۱۳۸۸/۰۵/۰۷
0
0
پاسخ
شمارا نمی شناسم...ولی خوشحالم که هنوز کسانی هستند که در دفاع از اسلام قلم بزنند.و ایکاش نوشته هایتان را برای روزنامه ها هم بفرستید.
اکنون زمان امر به معروف و نهی از منکراست.
ناشناس
|
|
۱۸:۰۸ - ۱۳۸۸/۰۵/۰۷
0
0
پاسخ
درورد به شرفت.الحق که گل گفتی.با بند بند مقالت موافقم
ناشناس
|
|
۱۸:۰۹ - ۱۳۸۸/۰۵/۰۷
0
0
پاسخ
الحق که فرزند شهید بزرگوار مطهری هستی.
ناشناس
|
|
۱۸:۱۸ - ۱۳۸۸/۰۵/۰۷
0
0
پاسخ
بزرگترين جهاد سخن حق نزد زورمدار جائر است. سلام به تو اي مجاهد
ناشناس
|
|
۱۸:۲۰ - ۱۳۸۸/۰۵/۰۷
0
0
پاسخ
خدا انشالله پدر جناب آقای مطهری را رحمت کند که از آن بزرگوار چنین فرزند برومندی بر جای مانده است.
عمرشان پر برکت و با عزت باد