ده تا انتقاد از میرحسین میکنن،یکی هم از خودشون تا بگن ما معتدلیم!
ناشناس
|
|
۱۲:۵۷ - ۱۳۸۸/۰۵/۰۶
0
0
پاسخ
به امید آن روز که مردم ایران تلویزیون ملی و رسانه ملی داشته باشند .
ناشناس
|
|
۱۲:۵۷ - ۱۳۸۸/۰۵/۰۶
0
0
پاسخ
اعتماد یک پروسه است که سال ها زمان می برد تا ایجاد شود اما یک شبه از دست می رود. صدا و سیما آزمون خود را قبل از این پس داده است.
ناشناس
|
|
۱۲:۵۷ - ۱۳۸۸/۰۵/۰۶
1
0
پاسخ
مردم به این صداوسیما اعتماد ندارند اعتمادسازی یکشبه حاصل نمیشه به عبارتی خیلی دیرشده
ناشناس
|
|
۱۲:۵۸ - ۱۳۸۸/۰۵/۰۶
0
0
پاسخ
چطور می توان به صداقت و حسن نیت مجموعه ای که نسبت به کشتار هموطنانتان بی تفاوت بودو با بی شرمانه ترین تهمت ها آنها را قربانی اغتشاشات خواند و در ایجاد حاشیه امن برای قاتلین آنها از هیچ تلاشی کوتاهی نکرد، اعتماد کرد؟
ناشناس
|
|
۱۲:۵۸ - ۱۳۸۸/۰۵/۰۶
0
1
پاسخ
درود بر آقاي احمدي نژاد رئيس جمهور محبوبمان . درود و سلام خدا بر او .
ناشناس
|
|
۱۲:۵۹ - ۱۳۸۸/۰۵/۰۶
0
0
پاسخ
به نظرم اين يك ترفنداست چرا كه اقاي زرغامي ازقبل هم به ماهيت عملكردي رئيس جمهور اشنا بوده اند ورفتار فعلي صداوسيما نوش دارو بعد ازمرگ سهراب است.
ناشناس
|
|
۱۳:۰۰ - ۱۳۸۸/۰۵/۰۶
0
0
پاسخ
کی ؟ رسانه ملی ؟ عجب !!!!
ما که دیگه بعداز انتخابات و اقدامات یکجانبه صدا وسیما تلوزیون ایران را نگاه نمی کنیم واسه همین ندیدیم حیف شد.
ناشناس
|
|
۱۳:۰۱ - ۱۳۸۸/۰۵/۰۶
0
0
پاسخ
آقاي ضرغامي
شما با سکوتتان و پخش عملکرد دولت پيش از انتخابات در بروز چنين اوضاعي نقش داشتيد حالا که پس از تقريبا 1 ماه و نيم از انتخاباتا ميخواهيد افشا گري کنيد؟ آيا وظيفه رسانه عمومي آگاهي دادن به مردم نيست؟ چرا الان ياد وظيفه يتان افتاديد؟
ناشناس
|
|
۱۳:۰۳ - ۱۳۸۸/۰۵/۰۶
1
0
پاسخ
متاسفانه به علت عملكرد يكجانبه و عدم صداقت صدا و سيما در اطلاع رساني ،رسانه هاي فارسي زبان بيگانه تبديل به منبع اصلي كسب خبر مردم بويژه قشر تحصيلكرده شده است،آثار و عوارض اين مسئله در حال حاضر نمايان بوده و در آينده عواقب خطرناكي براي كشور خواهد داشت.صدا و سيما با اين تز كه مخالف احمدي نژاد را بايد منافق دانست عمل مي كند،آنوقت چه انتظاري داريد كه مردم به اين رسانه اعتماد كنند.بارها از صدا وسيما درخواست شد كه موسوي در يك برنامه زنده دلايلش را به مردم بگويد اصلا شايد به حرفهاي او جواب مستدلي داده مي شد. اما وقتي رسانه ملي يكطرفه به قاضي مي رود كسي ديگر توجه نمي كند.هم اكنون نيز بسياري اصلا تلويزيون داخلي را نمي بينند كه حال مي خواهد صدا و سيما سياستش را عوض كند يا نكند.