ناشناس
|
-
|
۲۰:۵۱ - ۱۳۸۸/۰۵/۰۵
درود به روان پاک شهید مطهری عزیز
ناشناس
|
-
|
۲۱:۲۷ - ۱۳۸۸/۰۵/۰۵
احسنت ومرحبا خداوند روح پدربزرگوارتان
راشادوشماراحفظ نماید.
ناشناس
|
-
|
۲۱:۴۶ - ۱۳۸۸/۰۵/۰۵
خدا پدرت را بیامرزد. خدا ندای حقت را خاموش نکند. اگر امثال شما که نماینده‌ی مردمند و مورد وثوق نظام حرف نزنند شهروندان جزء یک لاقبا که خیلی برایشان پرهزینه‌تر است.
ناشناس
|
United States
|
۲۱:۴۶ - ۱۳۸۸/۰۵/۰۵
جناب آقای مطهری من با وجود اینکه در خط سیاسی اصولگرایان نیستم ولی به شما به عنوان یک اصولگرای فهیم احترام میگذارم و تاآنجا که امکانات اجازه میدهد نوشته ها مصاحبه های شما را میخوانم. متاسفانه باید بگویم خیلی دیر شده است واین آب رفته به جوی باز نخواهد گشت. یکی ازآخرین تیرها را آقای احمدی نژاد باعدم اجرای دستور موکد وکتبی رهبری به مدت هفت روز پرتاب کرد. ضربه ای که رئیس جمهور به حیثیت مقام و حیثیت شخصی رهبری وارد کرد بسیار بیشتر از بی قانونیها و مظالمی است که در دو ماه گذشته به مردم، ارکان اساسی و شخصیتهای اصلی نظام وارد شده است. باید منتظر بود که افراد با نهادهای دیگری در آینده با احکام رهبری همین کار یا بد تر از آنرا انجام دهند.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۱:۴۹ - ۱۳۸۸/۰۵/۰۵
جناب مطهري من ازآموزه هاي ديني معصومين كه توسط پدربزرگوارتان ترويج ميشد آموختم كه حقوق همه انسانها محترم ويكسان است اين همه ظلم وجورو تهمت دراين ايام بيداد برشهروندان اين كشوررفت وشماسكوت كرديد يابامصلحت هميشه ذبح شده دربرابرحقيقت موضع گرفتيد آياوقت آن نرسيده است تابه مواضع پدريزرگوارتان برگرديد
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۰۲ - ۱۳۸۸/۰۵/۰۵
درود بر شرف این پسر خلف استاد مطهری ... خدا پدرت را بیامرزد ...
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۳۵ - ۱۳۸۸/۰۵/۰۵
اي كاش آقاي مطهري از همهي كشته شدگان مي گفتند.
ناشناس
|
Canada
|
۲۲:۴۹ - ۱۳۸۸/۰۵/۰۵
حقا که فرزند خلف آن شهید مطهری و سجایای آن شهید بزرگ را به ارٍث برده ای. درود بر یکایک آزادمردان و آزاد زنانی که تعلق خاطری به این دنیای دنی ندارند و همواره آزادگی را سرلوحه اعمال و گفتار خویش قرار می دهند.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۵۰ - ۱۳۸۸/۰۵/۰۵
آفرین بر شجاعت تو
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۱۳ - ۱۳۸۸/۰۵/۰۵
آقای مطهری فعلا فقط دلمون به شما گرمه.لطفا همیشه حق مدار بمانید.
نظرات بیشتر