از این جماعت به جز این انتظار نمیره.
جای تاسف دارد.
گول این جریان مشایی را نخوریم
ناشناس
|
|
۱۰:۰۸ - ۱۳۸۸/۰۵/۰۲
0
0
پاسخ
مطابق اصل هشتاد و هفتم قانون اساسی"رييس جمهور براي هيات وزيران پس از تشكيل و پيش از هر اقدام ديگر بايد از مجلس راي اعتماد بگيرد." لذا هرچند برای معاونان رای اعتماد مستقل لازم نیست ولیکن برای نمایندگان این فرصت وجود دارد که در مرحله رای اعتماد به کل کابینه(که مستقل از رای اعتماد به تک تک وزرا است) اراده خود را نشان دهند.
ناشناس
|
|
۱۰:۲۳ - ۱۳۸۸/۰۵/۰۲
0
0
پاسخ
همه دوستداران ملت اسرائیل و خود اسرائیلیها اینگونه اند
ناشناس
|
|
۱۰:۳۳ - ۱۳۸۸/۰۵/۰۲
0
0
پاسخ
پدر امرزیده برادران تابناک از چی خجالت بکشند ؟ خبری است که درج شده...
ناشناس
|
|
۱۰:۳۸ - ۱۳۸۸/۰۵/۰۲
0
0
پاسخ
بگین فیلم بردار فیلمشو پخش کنه
ناشناس
|
|
۱۰:۳۸ - ۱۳۸۸/۰۵/۰۲
0
0
پاسخ
درجواب آقایی که شمارا به بی انصافی متهم کرده است ومی گویدخودم آنجابودم فکرکنم شخص ضارب خودایشان باشد یا ضارب راکاملا بشناسد
ناشناس
|
|
۱۰:۵۷ - ۱۳۸۸/۰۵/۰۲
0
0
پاسخ
مشگل اصلی تفکر حاکم در دولت است که فقط خود را حق میداند و عاری از خطا و گناه و دیگران را (همانگونه که ریاست جمهور در تبلیغات انتخاباتی گفت)حد اقل خطا کار میداند.این تفکر تغییر پذیری ندارد بایستی انرا تحمل کنیم و فقط اگاهی سازی کنیم.
ناشناس
|
|
۱۱:۰۱ - ۱۳۸۸/۰۵/۰۲
0
0
پاسخ
خود شما نیاز به اصلاح دارید اول خود شناسی- بعد عیب جوئی از دیگران
ناشناس
|
|
۱۱:۰۶ - ۱۳۸۸/۰۵/۰۲
0
0
پاسخ
کسانی که به احمدی نژاد رای دادند بگویند رضایی ولایتمدار بود یا احمدی نژاد؟ چقدر زود نقاب از چهره مدعیان دروغین ولایت افتاد!
ناشناس
|
|
۱۱:۱۲ - ۱۳۸۸/۰۵/۰۲
0
0
پاسخ
واقعا که؟
تیتر خبر اصلا با خود خبر محتوایی نداشته! من خودم از مشایی بدم میاد، ولی اینکه همراه مشایی به یک نفر اهانت کرده الزاما ربطی به مشایی نداره، من که می دونم این تابناکی ها مشکلشون با کیه!!!!!!!!!!!!!!
جای تاسف دارد.
گول این جریان مشایی را نخوریم