ناشناس
|
-
|
۱۳:۵۶ - ۱۳۸۸/۰۵/۰۳
هزار بار گفتيم كه اين جريان پيرو ولايت فقيه و مرجعيت نيست و اگر امروز مماشات مي كند براي رسيدن به اهداف خود هستند
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۱۹ - ۱۳۸۸/۰۵/۰۳
بر خلاف تحلیل آقای رجایی عزیز و با دقت در نامه امروز آقای احمدی نژاد به آقای مشائی که مرقوم نموده اند: " طي يك هفته اخير نيز اميدوار بودم كه با رفع برخي تبليغات منفي فشارها و جوسازيهاي بعضي رسانه ها و جريانهاي سياسي دولت بتواند از خدمات شما در جايگاه معاون اولي برخوردار بماند"آقای احمدی نژاد صراحتا مخالفتها را یا از جنس "برخي تبليغات منفي فشارها و جوسازيهاي بعضي رسانه ها " دانسته اند یا "جريانهاي سياسي " که علی القاعده با توجه به تاکید آقای احمدی نژاد بر روی زمان"یک هفته " و درج نامه مقام معظم رهبری قبل از این زمان ، مخالفت مقام رهبری نیز علی القاعده و به ضم آقای احمدی نژاد در یکی از این دو سرفصل می گنجد و جای تاسف هم همین جاست که ایشان تصمیم دارند ادبیات و منش خود را نسبت به مقام رهبری نیز تسری دهند .
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۰:۱۸ - ۱۳۸۸/۰۵/۰۴
پس خاطره کو آقای رجایی!

ما منتظر خاطره هستیم
ما منتظر خاطره هستیم
...
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۰:۳۳ - ۱۳۸۸/۰۵/۰۴
سلام-نميدونم چرا يادمون ميره كه نسبت به حرفهايمان مسئوليم وروزي بايد جوابگو باشي م ،آنوقت انواع واقسام گمان ها وظن ها را ببريم وافراد را متهم كنيم . من يك سوال دارم آيا تاكنون هيچ كس در كرسي رياست جمهوري اشتباهي نكرده؟
وحال اگر اشتباهي رخ داد واز سوي مقام معظم جلوي آن گرفته شد بايد سناريو جنايي بنويسيم؟
ناشناس
|
United Arab Emirates
|
۰۳:۴۹ - ۱۳۸۸/۰۵/۰۴
خيلي بي ربط نوشتين شمااصلاازسياست هم سردرميارين حرص همتون از اينكه دكترب
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۵۳ - ۱۳۸۸/۰۵/۰۴
این متن هتاکانه و بی ادبانه است.

آنچه مرا شوکه کرد نتیجه بی ادبانه و هتاکانه این متن سخیف است.

پناه بر خدا از این اختلاف انگیزی و تاریکی دل

انتصاب مشایی دل همه دلسوزان را به درد آورد ولی این نگاه گستاخانه به رئیس جمهور و رهبری معظم یک بی انصافی و دشمنی مشمئز کننده تری است.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۵۵ - ۱۳۸۸/۰۵/۰۴
احمدي نژاد اگه يك كار درست توزندگيش كرده باشه همينه.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۰۳ - ۱۳۸۸/۰۵/۰۴
ايكاش وقتي احمدي نژاد گفت رهبري هم بيشتر از يك راي نداره يادش مي اومد راي واقعي خودش در اين انتخابات چقدر بوده است !
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۴۸ - ۱۳۸۸/۰۵/۰۴
من نظر نويسنده را قبول دارم . جريان حامي آقاي احمدي نژاد به موازات حذف اصلاح طلب ها و ياران امام راحل با اين قبيل پرونده سازي ها زمينه را براي در اختيار گرفتن رهبري براي مراد خود آماده مي كنند . مگر خوارج بعد از اين كه حضرت علي را مجبور به قبول حكميت كردند بر همين موضوع اعتراض نكردند و وقتي امام فرمود خود شما اين را مي خواستيد جواب ندادند ما خواستيم اما چرا شما به عنوان امام و خليفه اين اشتباه را پذيرفتي ؟ پس بايد توبه كني !!
اين جريان حتي در خصوص انتخاباتي كه به نفع خودش تمام شد ممكن است فردا بر رهبري ايراد وارد كند ! موضوع حمايت رهبر در نماز جمعه از هاشمي را علم كند . دخالت در كار رئيس جمهور منتخب مردم !! را به عنوان يك ايراد ديگر بر رهبري وارد نمايد !
ترديد نكنيم منش آزادگي رهبر معظم انقلاب هيچ سنخيتي با جريان تند رو و افراطي ندارد . آن ها اين را خوب مي دانند . به هوش باشيم ادامه خط افراطي كه حتي در آن امثال سر لشكر رضايي و سردار علايي و روح الاميني بيگانه قلمداد مي شوند به رهبر فرزانه نيز تمكين نخواهد كرد . آن ها ابتدا اطرافيان آقا را مي زنند و بعد با رو كردن مواردي مانند همين دخالت در كار رئيس جمهور و حمايت از هاشمي و حتي حمايت از انتخابات !!رهبري را نيز به چالش خواهند كشيد . نمي دانم اين نظريه را درج مي كنيد يا نه . اما اگر دوستدار ولايت فقيه بر مدار منش امام خميني هستيد مردم را به اين امر آگاه سازيد . منتهي امروز و در مقطع فعلي آن ها اين موضع را آشكار نمي كنند . به هوش باشيد ! با دقت و تامل اگر بنگريد آثار و شواهد اين سناريو را خواهيد ديد . بي ترديد آيت ا.. خامنه اي داراي ظرفيت هايي كه تند رو ها مي خواهند نيستند ! اقاي احمدي نژاد انتصاب مشايي را يك انتصاب ولايي مي داند . چون از او در حكمش به عنوان دلباخته امام زمان نام مي برد !! اين ها وقتي مواجه مي شوند با حكم رهبري كه انتصاب مشايي را خلاف مصلحت مي دانند اين برخورد را بر خورد با دلباخته امام زمان تلقي مي كنند ! اين ها در محافل خصوصي خود اين روز ها دائم اين سوال را مطرح مي كنند كه چگونه انتصاب مشايي دلباخته امام زمان به مصلحت نيست اما انتصاب هاشمي به رياست مجمع تشخيص مصلحت !! به مصلحت است !! به پير به ييغمبر اين ها آقا را قبول ندارند .