"برخی مانند بزرگان دولت با حمله به شورای نگهبان و رویکردی که در نهایت برای کاندیداهای رد شده یا عدم احراز شده، خیری نخواهد داشت" خیلی مطمئن میگی، نکنه عضو شورایی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
روحیه گذشت ،فداکاری،واقع بینی و تلاش برای تحصیل بهترین نتیجه از امکانات موجود جزء ذات اصلاحات است و دکتر عارف فرزند رشید این تفکر است درود بر او و همه بزرگان اصلاحات
آقايون يه جوري ميگن فدا كاري كه انگار عارف صددرصد راي آورده و دودستي تقديم آقاي روحاني كرده! عارف فهميد راي نمياره خودش كشيد كنار تا وجه اي براي خودش دست و پا كنه وگرنه كي به عارف راي مي داد سال 84 يادتون رفته چندتا بيشتر راي نداشت. حالا شما هي به طبل تو خالي بكوبيد. بيشتر از همه خودتونو اذيت مي كنه.
اقای نویسنده مقاله با زیرکی ضمن دفاع از دکتر عارف می خواهد ایستادگی دولت رو در رویاری با بی عدالتی بکوبد,,,عزیز من بدون که رفتار هفته پیش اقای روحانی کاملا درست و سنجیده بود