ناشناس
|
-
|
۱۸:۱۱ - ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
اصطلاح جدید :((
طرف خیلی صدا و سیماست: يعني طرف خيلي خالی می بنده ياواقعيت روبرعكس نشون ميده. ))
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۱۲ - ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
وقتی سریال حضرت یوسف(ع)با اونهمه مستندات تاریخی و دینی تبدیل میشه به تبلیغات جناحی و حضرت سفر استانی می رند چه توقعی داریدا
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۱۴ - ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
خط تخریبی که هاشمی شروع کرد را رها کرده و مردانه و در موقعیت مناسب بحث کنید.
ناشناس
|
-
|
۱۸:۱۴ - ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
مدارس ازاول مهراغازمی شودان هم ان زمان
ناشناس
|
United States
|
۱۸:۱۷ - ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
«تقصیر خود مردم خوزستانه که یک کلمه حرف نمی زنند...»
کمی انصاف هم داشته باشید! کم اعتراض کردند؟ متاسفانه در فضای موجود بسیاری از مسئولین محلی برای اینکه بی کفایتی خودشون را مخفی کنند به این اعتراضات برچسب جدایی طلبانه می زنند و ... در ضمن اخبار هم که سانسور می شود!

تابناک شما هم کمی آزاده باش حرف ما را چاپ کن!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۱۸ - ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
اینا سیاستشون مهمتر از دیانتشونه
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۱۹ - ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
صدا و سیمای ما مدتهاست به سرنوشت رادیوهای لامپی قدیمی که بایستی برای روشن شدن گرم می شد (و الان فقط در موزه ها هست) گرفتار شده است!! ضمنا وقتی کسی زمان جنگ نبوده یا نخواسته بوده باشد و الان بخواهد برای دیگران تعریف کند و عقب هم نماند باید چکارکند؟!
ناشناس
|
United Arab Emirates
|
۱۸:۲۰ - ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
صداوسیما در حال حاضز یکی از بی معتبرترین ارگانهای کشورمان است.
ناشناس
|
United States
|
۱۸:۲۲ - ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
وقایع هم اکنون ورفتارهایی که با رزمندگان ان سالها وبا خانواده شهدا وبزرگان ماتوسط انقلاب ندیده ها وجبهه ندیده وجبهه نرفته ها می شودبا عقل وفرامین اسلام هماهنگ است؟؟بچه مدرسه ای ها رابه جای ادب وبرخوردبابزرگترفحش وناسزا وچماق بر سر انان کوفتن یادداده اند.اسلام امام وشهدا کو؟رایمان پیشکش.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۲۲ - ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
خوشبختانه بنده از روز شنبه 23/3/1388 تا کنون خود را از دیدن سیمای جمهوری اسلامی محروم کرده و به همان بنگاه های خبرپراکنی استکبار جهانی چون BBC و VOA مراجعه می کنم. شما هم زیاد وقت خودتون رو با چرندیات صدا و سیما مشغول نکنید.
نظرات بیشتر