من نفهمیدم چه چیز اینها به خادم ها شبیه است . جز این است که از درامد های میلیاردی مردم عربستان بخشی را خرج حرمین می کنند و عمده را خرج عیاشی خودشان؟
ناشناس
|
|
۱۷:۴۰ - ۱۳۹۴/۱۰/۲۴
25
83
پاسخ
دولت عربستان باید بداند نه فقط منفور دولت ایران است که منفور ملت ایران نیز هست. در این شرایط بدا به حال عربستان اگر قصد اندک تعرضی به ایران یا هر ایرانی داشته باشد.
آرش
|
|
۱۷:۴۵ - ۱۳۹۴/۱۰/۲۴
27
97
پاسخ
مفتی وهابی که مفتم نمی ارزی! توی آینه نگاه بکن خود خودتو که در اندازه این گونه یاوه گویی ها هستی ؟ بعد زیاد حرف بزنی همین بچه بوشهر ریاض و جده برات شخم میزنند که ملخ هم از آنجا کوچ کنه تا برسه به مفتی های مفتی مثل تو.
ناشناس
|
|
۱۷:۴۶ - ۱۳۹۴/۱۰/۲۴
30
107
پاسخ
تهدید یعنی ترساندن کسی از چیزی که میدانیم میترسد، سرلشکر رضایی را تهدید به شهادت کردن؟ نه تنها ایشان و نیروهای مسلح که همه مردان ایران عاشق شهادت برای آرمان و عقیده و وطن شون هستن.
ناشناس
|
|
۱۷:۴۸ - ۱۳۹۴/۱۰/۲۴
63
114
پاسخ
همین مورد بخوبی میتواند حمایت عرببستان از داعش را اثبات کند .بجاست که وزارت امور خارجه با جمع اوری همین مطالب موضوع را بشورای امنیت سازمان ملل بکشاند.البته این نظر من است .قطعا اگر کارشناسان وزارت امور خارجه روی این موضوع وقت بگزارند مثمر ثمرخواهد بود