Saeed
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۴۹ - ۱۳۹۴/۰۹/۰۷
نظر من اينه كه شما عقب مونده ها ايرانشو پاك كردين
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۵۰ - ۱۳۹۴/۰۹/۰۷
]یکی دوتا از قیافه ها آشناست!!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۵۱ - ۱۳۹۴/۰۹/۰۷
اسم ایران را فراموش کردید
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۵۱ - ۱۳۹۴/۰۹/۰۷
توي دنيا هر چي بكاري همون رو درو مي كني بزودي كشور هايي كه در سوريه تخم جنگ و كينه پاشيدند محصولشان را برداشت مي كنند مخصوصا كشورهاي منطقه.
آرش تبریزی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۵۳ - ۱۳۹۴/۰۹/۰۷
بشار اسد فرد تحصیل کرده و فهمیده ای است اما اعتراضات و مطالبات مردم سوریه در سال 2011، با خشونت زیادی توسط بدنه ی حزب بعث که اعتقادی به اصول مدرن و دموکراتیک نداشتند، سرکوب شد و این سرکوبی، هم اسد را بدنام کرد و هم پافشار متحدین اسد برای حفظ اش، پای گروههای تندرو و آدمخوار مانند داعش را به سوریه کشاند. ترک ها نیز بدشان نمی آید از این آب گل آلود، ماهی های بشکه ای ده دلاری بگیرند! پسر اردوغان دلال نفت است. نفت دزدی از داعش می خرد و به جایش، موشک ضدتانک و ضدهوایی دوش پرتاب به داعش می فروشد. اگر کسی هم مزاحمش شد، هواپیمایش را به واسطه ی پشتیبانی ناتو می زنند تا خللی در غارت منابع نفت و گاز عراف و سوریه پدید نیاید.
مهدی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۵۳ - ۱۳۹۴/۰۹/۰۷
واقعا ناراحت کنندس که منبع عکستون رو نمی‌گید
مجله‌ی Economist برای تاریخ ۲۸ نوامبر تا ۴ دسامبر ۲۰۱۵
امیر
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۵۴ - ۱۳۹۴/۰۹/۰۷
-دستهای کثیفی که از ترس ایران و خطر شیعه همدست شده اند: عربستان، اسرائیل، امارات، قطر .
-مفت خوری که نون به نرخ روز می خورد و عقده ذخایر نداشته نفت و گاز را خالی میکند: ترکیه.
-ماهیگیرایی که از آب گل آلود استفاده می کنند"خودشون آب رو گل آلود کردند" هر کدام برای مقاصد خود مثل فروش سلاح یا بهره برداری اقتصادی و سیاسی: آمریکا، فرانسه، آلمان، شوروی، چین و ... .
-طعمه های بیچاره که کاری از دستشون بر نماید: عراق و سوریه.
-یاور همیشه مومن، تنهای زمانه: ایران.
پاسخ ها
PEYMAN
| Iran, Islamic Republic of |
۱۵:۵۷ - ۱۳۹۴/۰۹/۰۷
ترکیه فاشیست رو یادت رفت بگی
نوید
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۵۴ - ۱۳۹۴/۰۹/۰۷
سلام/ خبرها که کاملاً معلوم است. ولی همونطوری که 11 سپتامبر منجر به افزایش سرعت گرویدن به اسلام و تحقیق در مورد این دین مبین در غرب و علی الخصوص در آمریکا شد (شاهد این نکته هم دکتر رضا اصلان، استاد تاریخ ادیان دانشگاه کالیفرنیا بود که در یکی از مصاحبه هاش گفت پیش از 11 سپتامبر در کلاس های من کمتر از 50 نفر شرکت میکردند، اما بعد از واقعه تعداد دانشجویان به بالای 250 نفر می رسید!)، انشالله داعش هم منجر به آشنایی و آگاهی بیشتر غرب با وهابیت خواهد شد. حداقل افکار عمومی بیشتر آگاه خواهند شد (شاهد این نکته هم مستند اخیر آدام کورتیس (Bitter Lake) در مورد نقش آمریکا در بوجود آمدن القاعده و حمایت از وهابیت هست. دم خروس به قدری بیرون است که خودشان هم دیگر نمی توانند انکار کنند!)
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۵۴ - ۱۳۹۴/۰۹/۰۷
متاسفم براتون باب جدید باز میکنید؟کی اسد علیه حزب اله بوده؟این دو ینی مقاومت و هر دو مکمل یکدیگرند چرا فر ا ف کنی
sina
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۵۴ - ۱۳۹۴/۰۹/۰۷
تابناک حالا نظرات مردم هم فایده ای داره یا برای سر کاری این مطالب را میزاری
نظرات بیشتر