اینها یکطرف منحنی هستند
طرف دیگر منحنی میلیلردرها و ب ز ها و آقازاده ها و دوردور کنندگان با پولهای باد آورده هستند اینها هر دو باید باهم حل و فصل شوند
کسی که می گوید اینجا جای خواب نیست باید بگوید جای خواب کجاست
ضمنا کار اجباری هم ممنوع است
اختصاص مكانهاي استراحتگاهي عمومي با در نظر گرفتن امكانات ضروري جزئي و متعاقبا نظارت بر رفت و آمد آنها. به طور كلي دستاورد احداث و بنيان چنين مكانهايي موجبات ساماندهي و نظارت بيشتر بر آنها و جلوگيري از اشاعه اين افراد در سطح شهر را فراهم مي سازد.
برای شروع ابتدا یک محلی در حومه ی تهران که مسکونی نیست در نظر گرفته بشه و با ایجاد یک سری کانکس یا سوله با امکانات اولیه مثل سرویس بهداشتی به وضعیت مکانی آنها رسیدگی بشه و در یک جا جمعشوند تا در سطح شهر پخش نباشند. کنترل آنها در این وضعیت از لحاظ بهداشتی و بیماری راحت تره. در ضمن برای جلوگیری از فحشا می توان سوله های آقایان و خانم ها را جدا کرد.
در آخر با گذاشتن کلاسهای روانشناختی و در اختیار قرار دادن داروهای ترک اعتیاد، اآن ها را به زندگی برگردوند.
فقط تو رو خدا مسئولین هر کاری نمی کنن، دست فروش های مترو و اتوبوس رو جلوگیری کنن که هم اعصاب ما خورد شده و هم بدجوری به اقتصاد ملی ضربه می زنه.
به هر كدوم از كارتن خوابها مبلغى وام با سود شانزده درصد و با سقف بيست و پنج ميليون تومان و با باز پرداخت هفتاد ساله و در مقابل دريافت تعهد رسمى ترك كارتون خوابى به مدت هفت سال بدن
اولین کار اینه که جلوی قاچاق مواد مخدر و سیگار گرفته شه.
بعدش شرکت دخانیات سیگار رو گرون کنه و مالیات زیاد بگیره و سیگار رو سهمیه بندی کنه.
وقتی سیگاری هامون تموم شد از پخش سیگار در کشور جلوگیری شه.
هر چه بلاست از سیگار شروع میشه حتی اعتیاد.