رجبعلی ببرزاده
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۲:۴۱ - ۱۳۹۴/۰۸/۱۱
متاسفانه یک ذهنیت بد در بیشتر راننده‌های ایرانی وجود داره و اونم اینه که فکر می‌کنیم ما از بقیه بهتر رانندگی می‌کنیم! همین باعث می‌شه بخوایم مهارت خودمون رو هنگام رانندگی اثبات کنیم یا در بعضی مواقع از انتقاد دیگران (رانندگان پشت سری) در امان بمونیم. در نتیجه اینجوری می‌شه که اینجوری می‌شه!
ناشناس
|
United States
|
۰۳:۱۹ - ۱۳۹۴/۰۸/۱۱
با سلام وممنون برای مطرح کردن این موضوع:
به نظر من، بد رانندگی کردن و عدم رعایت حقوق دیگران به این خاطر است که حقوق دیگران برای ما بی ارزش است. همچنین، ته ذهنمان مطمئنیم که دیگران نیز برای حقوق ما احترامی قائل نیستند. به همین خاطر در هر لحظه و هر موقعیت سعی می کنیم که حداکثر نفع را ببریم قبل از این که دیگری این کار رو بکند. هر بار که این کار رو می کنیم به دیگران نشان می دهیم که چه میزان حقوقشان حفظ نمی شود و خودمان هم مطمئن تر می شویم که دیگران نیز این حقی را که برای آنها قائل نشده ایم برای ما قائل نخواهند شد. این طرز تفکر نه تنها موجب به هم ریختن روابط بین مامی شود بلکه برای تک تک ما هم ایجاد نا آرامی ذهنی می کند. پس از مدتی نسبت به همه و خود بدبین می شویم. راه حل بیرون رفتن از این دور باطل بی اعتمادی این است که یکسری از مردم بدون داشتن انتظار از حفظ حقوقشان، دست به رعایت حقوق دیگران بزنند. هر چه افراد بیشتری حقوق مردم را رعایت کنند(هر چند می دانند که به احتمال زیاد دیگران این کار را در مورد آنها نخواهند کرد) رفته رفته فضای رعایت حقوق دیگران در جامعه شکل می گیرد. برای شکل گیری فضای اعتماد به دیگران، باید در صحبت های بین خود نیز از کسانی که حقوق دیگران را رعایت نمی کنند به بدی (نهی از منکر) و از کسانی که حقوق دیگران رارعایت می کنند به خوبی یاد کنیم (امر به معروف). یکی از علل عمیق تر شدن بی اعتمادی در میان ما این است که در مکالماتمان "زرنگی کردن" دیگران را تحسین می کنیم. باز هم مننون که این مطلب را مطرح کردید.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۵:۰۲ - ۱۳۹۴/۰۸/۱۱
مردم ما خودخواه شدند
ضمن اینکه جریمه فقط کافی نیست
باید کلاس بازآموزی
لغو گواهینامه
زندان هم در نظر گرفته شود
وقتی یک ماشین یا موتور مارپیچ میرود
با سرعت بسیار زیاد حرکت می کند یا حتی اتوبان را برعکس می آید اینها به قصد جان دیگران حرکت می کنند و با قتل شبه عمد فرقی ندارد
در سایر کشور چنین افرادی را مثل حیوان دستگیر می کنند که حتما در فیلمها دیده اید
کسانی را که با دست و پای بسته روی زمین انداخته شده اند
بعد در ایران چطور؟!!!
وقتی گفته می شود موتور سوارلن قشر فقیر هستند بهشون کاری نداشته باشید یا تاکسی ها و وانت ها را به حال خود رها کنند و هر کسی بتواند آنها را براند
یا یه تست اعتیاد ساده از رانندگان وسایل سنگین گرفته نمی شود
چه انتظاری دارید
سختگیری نباشد کشورهای اروپایی یا همین دبی هم مثل ما رانندگی می کنند
ضمن اینکه فرهنگ عمومی و فهم اینکه قانون برای آرامش خودمون هست هم متاسفانه در ایران وجود نداره
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۵:۰۵ - ۱۳۹۴/۰۸/۱۱
پليس واسش مهم نيست
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۵:۴۲ - ۱۳۹۴/۰۸/۱۱
این رویۀ صدا و سیما که در هر اتفاقی حتی در مسائل کلان به سراغ افراد غیر متخصص رفته و از آنها کسب نظر می کند، قانون فراگیری شده که به سادگی قابل ترمیم و اصلاح نیست.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۵:۵۳ - ۱۳۹۴/۰۸/۱۱
شما از مامورین راهنمایی و رانندگی و مربیان رانندگی بخواهید در کشوری مثل دبی (پیزری ) امتحان رانندگی بدهند
سعید
|
United States
|
۰۶:۱۸ - ۱۳۹۴/۰۸/۱۱
توسعه همه چانبه نداریم .
مهدی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۶:۲۳ - ۱۳۹۴/۰۸/۱۱
سلام
نمیدانم چرا موقع رانندگی خیلی از مردم عجول میشوند. کاش پلیس با ارایه امار نشان میداد که عجله تاثیر چندانی در رسیدن به مقصد ندارد و گاهی اوقات نتیجه عکس هم دارد. تجربه شخصی خوم این است که با رانندگی با سرعت 130 تنها 7 دقیقه زودتر نسبت به سرعت 100 الی 110 به محل کار میرسم. با یک حساب سرانگستی با احتساب میزان فشاری که به خودرو وارد میشه و استرس وارد شده به رانند و بقیه سرنشینان و افزایش خطر تصادف، سرعت بالا معقول نیست. مردم ایران با عدد و رقم بهتر قانع میشوند تا نصیحت و تهدید پلیس
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۶:۲۴ - ۱۳۹۴/۰۸/۱۱
بد رانندگی کردن در ایران یک منطق ساده داره که کسی به اون توجه نداره و علت اصلی اینه که ما ایرانی ها مسیر راه از مبدا سفر به مقصد سفر رو بخشی از کل سفرمون نمیدونیم مثلا اگر صبح برای رفتن به سر کار از خونه خارج میشیم شروع به کار رو از لحظه رسیدن به محل کار حساب میکنیم نه از لحظه خروج از خانه بنابر این میخواهیم مسیر رو در حداقل زمان طی کنیم که همین باعث تمام رفتارهای نا هنجار در رانندگی میشه پس بهترین کار اینکه این نکته به صورت فرهنگی وعملی به مردم آموزش داده بشه که مسیر حرکت جزئی از سفره که میتونه یکی از لذت بخش ترین قسمت های سفر باشه اونوقت اینقدر برای رسیدن به مقصد با حداکثر سرعت وحرکات خطرساز وبا ریسک بالا اصرار نمیکنیم واین منطق برای ما جا می افته که مسیر رسیدن به مقصد به معنای تلف کردن وقت نیست بلکه جزئی اساسی از سفره.
دکتر
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۶:۳۱ - ۱۳۹۴/۰۸/۱۱
چون پلیس ما تخلف رو توی نبستن کمربند خلاصه کرده و ادمایی که زرنگ بازی درمیارن رو فقط تماشا میکنه مردمم توی رانندگی خیلی باهم رقابت دارن هرچند نوع ماشین و آسایشی که راننده داره هم تاثیر داره مثلا یک راننده با پراید یه جور رانندگی میکنه و همون شخص اگه با یه ماشین مدل بالا رانندگی کنه کاملا رفتاراش عوض میشه
نظرات بیشتر