ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۳۲ - ۱۳۸۸/۰۴/۱۴
آقایان تابناکی..نان به نرخ روزخورها...مگر این اختلاف وجود ندارد. حالا اگر رسانه های غربی مغرض و مزدوران داخلی بگویند یا نگویند چه فرقی در اصل مسئله میکند.با انگ زدن و عامل بیگانه خواندن، صدا ها را خفه کنید. دست مریزاد. ما تکیه مان به روحانیت و مرجعیت است که از هر بحرانی نجات پیدا کنیم. اگر مسئله ای در داخل هم وجود دارد، که دارد، لازم است دست به دامان آنها شویم و آنها نیز اگر اهل حق باشند، بی تفاوت نمینشینند.
ناشناس
|
Germany
|
۱۷:۵۰ - ۱۳۸۸/۰۴/۱۴
عجب پس 22 خرداد هم انقلاب بوده که ما بی خبرانیم! بابا دستمال کشی هم حدی دارد و خجالت هم خوب چیزیست! ولی شماها از همه عقب مانده ترید که اینگونه بیشعوریتان را به معرض نمایش می گذارید!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۰۰ - ۱۳۸۸/۰۴/۱۴
در اين مدت از دوستاني مي شنوم كه فلان مرجع تقليد يا فلان روحاني يا ... انتخابات را باطل ميداند. در حالي كه اين دوستان عزيز حتي واجبات دين را هم قبول ندارند. خيلي جالب شده براي به كرسي نشاندن حرف باطلي به هر حق و ناحقي چنگ ميزنند.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۰۱ - ۱۳۸۸/۰۴/۱۴
با عرض سلام شما فكر ميكنيد كه زمانيكه آقاي خميني در پاريس بودند چه رسانه هايي سخنان ايشان را براي مردم پخش ميكرد شما خوب ميدانيد كه بي بي سي براي اولين بار لفظ رهير مذهبي ايران را مطرح كردند حالا چرا اون زمان خوب بود ولي حالا نه
دوم اينكه اگر حكومتي مشروعيت مردمي داشته باشد از چند تا كانال ماهواره اي نمي ترسد
ناشناس
|
United States
|
۱۸:۰۳ - ۱۳۸۸/۰۴/۱۴
تقابل ندارند؟ ؟!!!
ناشناس
|
Germany
|
۱۸:۰۸ - ۱۳۸۸/۰۴/۱۴
به نظر شما آیت ا... صانعی که دولت را در بیانیه رسمی خود که در سایت ایشان قابل دسترسی می باشد نامشروع خوانده جزو کدامیک از روحانیون می باشد؟

راستی آفرین بر شما تابناکیان که می توانید به این سرعت رنگ عوض کنید ، حزب باد موفق ترین حزب تاریخ بوده و هست

اگر مرد هستید این نظر را منتشر کنید