من رتبه تک رقمی کنکور ارشد 91 ، متاهل و در حال. پیگیری استخدام، اما از وقتی فارغ التحصیل شدم در طول این 6 ماه کار مناسبی پیدا نکردم و با خودرو شخصی مشغول کار هستم!
من جزو سه نفر اول کنکور ارشد بودم. بعد ارشد میتونستم راحت برم. واسه مملکت و خونوادم نرفتم. اما الان که دارم دکترا میخونم روزی صد بار پشیمون میشم که چرا نرفتم. چرا نرفتم. چرا نرفتم. کاش یه ذره، فقط یه ذره ما آدم حساب میشدیم اینجا
اینجانب فارغ التحصیل دکتری یکی از رشته های فنی از دانشگاههای دولتی هستم. متاسفانه علیرغم مراجعات متعدد جهت پیدا کردن یه کار سطح پایین و متوسط موفق نبوده ام و صدها شرط و شروط گذاشتن برام. الان هم در مسیر رفتن به کانادا هستم
نفر 65 کنکور بودم و تحصیل کرده دانشگاه شریف. آن زمانی که همه ی دوستانم داشتند می رفتند من به عشق وطن ماندم و به آنها هم انتقاد می کردم که چرا می روید. سال 80 شرکت زدم در مورد کارهای دانش بنیان و چند تا پروژه هم انجام دادم. الان شرکتم در حال ورشکستگی است به شدت افسرده و مریض هستم. توانایی سیر کردن شکم زن و بچه ام را هم ندارم. نمی دانم با مدرک دکترا چه خاکی به سر خودم بریزم. خدا فقط می تونه به دادم برسه.