ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۴۵ - ۱۳۹۴/۰۷/۱۲
من متعجبم از آقای عبدی که با این سن و سال باید نسنجیده حرف بزنه .وقتی بزرگ هنرمندان مااینطوری صحبت میکنند چطور انتظار داریم از آقای عطاران.آقای جمشیدی الان کجان که اعتراض کنند؟ واقعیتش من بیشتر از خوشمزگی خاطره و نشان دادن تنفر از مردم عرب ، به زشتی کلام گوینده رسیدم.تلویزیون ما جای این خوشمزه گی های جلف نبوده کجا داریم میریم؟؟؟؟
حمید م
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۴۷ - ۱۳۹۴/۰۷/۱۲
خوب مگه حرف بدی زده اون عربه؟!!! اکبر عبدی هم گاهی وقتا خیلی لوده و مسخره میشه!!! خجالت بکش سنی ازت گذشته مرد
etertert
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۰۴ - ۱۳۹۴/۰۷/۱۲
گند زدي آقاي عبدي . ادب هم خوب چيزيه .
پریناز
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۰۵ - ۱۳۹۴/۰۷/۱۲
اولا وهابی یا هر گروه دیگه ای، توهین به این نحو؟! پس فرق ما با اونا چیه؟!
در ثانی آقای عبدی موقع توصیف قیافه پسر، با حالت بدی اونو با صورت پر از جوشهای زرد! و قد دراز و ... همه ما زیبا نیستیم!
و سوم اینکه؛ ایشون که اینقدر ناموس پرست هستن، تعریف چنین خاطره ای رو در رسانه ملی درست میدونستن؟!
.......
محمد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۲۲ - ۱۳۹۴/۰۷/۱۲
بسیار کار بدی کردند. حتی در مورد اعراب عربستان. در ضمن خاطره ایشان در مورد یک فرد عادی عربستانی بود نه یک سعودی وهابی!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۲۳ - ۱۳۹۴/۰۷/۱۲
با بکار بردن الفاظ چاله میدونی خودتو بدجوری خراب کردی اکبرآقا ...
ناشناس
|
New Zealand
|
۱۵:۲۳ - ۱۳۹۴/۰۷/۱۲
متاسفانه نژادپرستی در ایران بیداد می کند. ما عرب های ایران، عرب تبار هستیم نه عرب زبان!
بهزاد
|
Germany
|
۱۵:۳۷ - ۱۳۹۴/۰۷/۱۲
انصافاً ادبیات و حرکاتش جالب نبود . مردم اگه توی خیابون و مترو و اتوبوس با شخصی همکلام بشن، اینجوری، که این آقا روی سن صحبت کرد، با همدیگه حرف نمیزنن و از این ادبیات شرمشون میاد . حالا دوربین صدا و سیما رو هم اضافه کنید و ببینید دیگه چقدر آدم باید شوت باشه ! از اونطرف هم که از فرصت استفاده کرد و با یک حرکت چیپ تئاترش رو تبلیغ کرد و اصلاً نمیدونست که برای محبوبیتش و احترامی که براش قائلند دعوتش کردن بره روی سن و حداقل احترام اون میزبان رو رعایت کنه تا دفعه ی بعد هم اگه توی جمعیت بود، بازم دعوتش کنن. من نمیدونم این هنرمند محبوب چرا توی این چند سال اخیر داره با شخصیت خودش این کار رو میکنه. حداقل اگه برای خودش ارزشی قائل نیست، برای خاطره ای که ملت از کارها و اجراهاش دارن ارزش قائل باشه و رفتارش هم هنرمندانه باشه.
قاسم
|
Australia
|
۱۵:۴۱ - ۱۳۹۴/۰۷/۱۲
استعاره از .... بوده
zare
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۴۵ - ۱۳۹۴/۰۷/۱۲
سلام
متاسفم از نقل گفتمان هايي مانند خاطره آقاي عبدي که واقعا فاجعه بود. متاسفم و اميدوارم بزودي از اين شرايط اضطراري که امروز پيش آمده است بگذريم و درگير جنگ نشويم.
نظرات بیشتر