بابا توروخدا دیگه اینو سیاسی نکنین داریم برنامه طنز نگاه می کنیم. فقط علی مشهدی
ناشناس
|
|
۱۲:۰۱ - ۱۳۹۴/۰۷/۰۱
8
47
پاسخ
امین حیایی با بازی در اون فیلمها خودشو خراب کرد به نظر من مردم خوب تلافی کردن
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۳:۱۱ - ۱۳۹۴/۰۷/۰۱
چیرو تلافی کردن مگه دور اول رکورد نزد
ناشناس
|
|
۱۲:۰۴ - ۱۳۹۴/۰۷/۰۱
9
3
پاسخ
به نظر من همه رای هایی که در این برنامه گرفته شد تا یک روز اول مربوط به خود برنامه بوده و افرادی رای دادن که برنامه را دیدند ولی بعد از یک روز که افرادی که برنامه را ندیدند وارد رای گیری می شوند یا به قول شما احساسات و شناخت قبلی باعث رای دادن شده و یا منازعات سیاسی!
علی
|
|
۱۲:۰۷ - ۱۳۹۴/۰۷/۰۱
4
20
پاسخ
درست است که قاعده بر این بود که به اجرای هنرمندان رای بدهیم.ولی هنرمندان و ورزشکاران و همه نخبگان نیز باید بدانند که عملکرد اجتماعیشان خواه ناخواه در ارزیابی مردم نسبت به آنها تاثیر می گذارد.
ناشناس
|
|
۱۲:۲۰ - ۱۳۹۴/۰۷/۰۱
43
9
پاسخ
با دویست تا رای بیشتر رفته مرحله بعد
یه عده جوگیر می گن حیایی رو تنبیه کردیم
خوابید؟
حیایی نزدیک سه میلیون رای اورده یعنی دقیقا به اندازه شماهستند که مخالف نظر شما رای دادند
وقتی شعار می دید
زنده با مخالف من
ادم از خنده روده بر میشه
بگید مرده بت مخالف من
نگید رای حیایی رو نزدیک کردند به نفر اول هم که دیگه باید از خنده ترکید چون به نظر من اونی که تصمیم گرفته حیایی رو اول نکنه و دومش کنه ولی با رای نزدیک
خیلی احمقه....
ناشناس
|
|
۱۲:۲۱ - ۱۳۹۴/۰۷/۰۱
57
9
پاسخ
چشمان سبز آقای قالیباف
ریش های دورنگ آقای خاتمی
خوش چهره بودن آقای روحانی
من دیدم که اینها ملاک مردم ما برای رأی دادن به یه کاندید بود
پاسخ ها
مهدي
||
۱۳:۰۵ - ۱۳۹۴/۰۷/۰۱
ظاهرا شماهم به كاپشن زيباي آقاي دكتر راي دادين....
ناشناس
|
|
۱۲:۳۶ - ۱۳۹۴/۰۷/۰۱
2
19
پاسخ
اتفاقن من فکر میکنم که مردم دقیقن فقط به همون فردی رای دادن که کمدیشو پسندیدن....و در مواجهه با مردم متوجه شدم که برخلاف اینکه با امین حیایی از لحاظ سیاسی اختلاف عقیده داشتن ولی به استداپش رای دادند....در مورد رضویان و خمسه هم ینطور.....برنامه ای که خمسه اجرا کردبه مذاق خیلی ها خوش نیامد.....و اصلن جالب و با محتوا نبود....ما قراره در این برناممه به خنده هامون رای بدیم...نه به زندگی و شخص خاص.....طنز خمسه برای یه عده ی خاص جالبه..و برای طیف بیشتر این نسل مسخره و لوس و بی مزه بود.
کوروش
|
|
۱۲:۳۷ - ۱۳۹۴/۰۷/۰۱
2
8
پاسخ
تابناک تو هم حال خودتو نمیدونیا از یه طرق اومدی در گزارس جانبازان اعصاب روان گفتی "خندوانه برنامه ای بدون حاشیه" و حالا در این گزارش از حاشیه های سیاسی اون میگی بابا بالاخره این برنامه بی حاشیه است یا با حاشیه؟؟
عباس آقا
|
|
۱۲:۳۷ - ۱۳۹۴/۰۷/۰۱
1
6
پاسخ
اين يك واقعيت و حتي يك حقيقت است است كه جامعه ما يك جامعه كاملا احساسي است وحتي بزرگترين تصميمات و انتخابات بر اساس احساسات است نه عقلانيت و منطق .
مشكل اساسي هم در سطح آموزش وتفكر جامعه است كه بايد . . . .
زمان بسياري مشكلات را حل خواهد نمود !
هوشنگ
|
|
۱۲:۴۰ - ۱۳۹۴/۰۷/۰۱
4
6
پاسخ
با سلام من متاسفم که بعضی ها هنر را هم میخوان به میل سیاسی اونها باشه و هر که به میل اونا رفتار نکرد بایستی بایکوت و حتی نابود بشه درسته هنرمند بایستی متعهد به هنر مردمی باشه نه متعهد به هنر سیاست زده