باز این سریال های تکراری نخ نما شده شروع شد. ما که از این م ن و ه ی چیزی نفهمیدیم. شما فهمیدین؟ آن تجمعات میلیونی هم کار این شبکه بود؟!!!
ناشناس
|
|
۱۴:۵۸ - ۱۳۸۸/۰۴/۰۶
0
0
پاسخ
ضمن تشکر از خبرگزاری ت که طبق معمول اطلاعات ذی قیمتی را در اختیار ا.ع قرارداد و ا .ش همواره قدردان ز. ا این رسانه میباشد!!!!!!
ناشناس
|
|
۱۵:۰۲ - ۱۳۸۸/۰۴/۰۶
0
0
پاسخ
خدا وکیلی یک بار خودتان سر تا ته این نوشته ها را بخوانید ببینید بدون اطلاع از منابع قبلی و اصلی و.... چیزی از ان سر در می اورید؟؟
ناشناس
|
|
۱۵:۱۱ - ۱۳۸۸/۰۴/۰۶
0
0
پاسخ
به این گزارش نگاهی بیاندازید .ایا فکر نمی کنید که گزارش و خبر اینچنینی که مناسب گروهک های بر انداز است لایق اصلاح طلبان نمی باشد .همین باعث می گردد که اقبالی پیدا نکنند .اعتراض کنونی جنسش متفاوت است و طرفدارانی دارد که به نظام خدمت کرده اند .بهتر است بذای مقبولیت رو به تحلیل های باور پسند بیاورند .
ناشناس
|
|
۱۵:۲۳ - ۱۳۸۸/۰۴/۰۶
0
0
پاسخ
پروندهسازي شروع شد. مردم بهتر ميدانند.
ناشناس
|
|
۱۵:۲۵ - ۱۳۸۸/۰۴/۰۶
0
0
پاسخ
پس از بررسي ها معلوم شده تمام حروف الفبا مقصرند
ناشناس
|
|
۱۵:۵۲ - ۱۳۸۸/۰۴/۰۶
0
0
پاسخ
كمبود حروف الفبا براي اين افشاگريشون نياوردند؟
ناشناس
|
|
۱۶:۰۴ - ۱۳۸۸/۰۴/۰۶
0
0
پاسخ
جان مادرتان يا مطلب ننويسيد يا اگر مي نويسيد درست و واضح بنويسيد که ما هم بفهميم بالاخره موضوع از کجا آب مي خورد. اين همه اسامي اختصار شده ما را بيشتر گيج کرد
ناشناس
|
|
۱۶:۱۱ - ۱۳۸۸/۰۴/۰۶
0
0
پاسخ
به نظر من بايد "الف.ب" "پ.ت" "ج.چ" "ح.خ" و مخصوصا "د.ذ " هم اعتراف كنند تا مسائل (درون تشكيلاتي ) بيشتر روشن شود. با تشكر.
ناشناس
|
|
۱۶:۲۳ - ۱۳۸۸/۰۴/۰۶
0
0
پاسخ
تازه خیلی عناصر دیگر هم بودند مثل م ش ا (مخفف ملت شریف ایران) که هم مثلث بودند هم مربع هم دایره بعضی وقتها هم خط اضافه